Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolej w Łomży |
dzięki za wyjaśnienie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolej w Łomży |
Na BL on, rozmawiałem z gościem auto podkrecał ,nie chciał zdradzic co tam ma ale podobnież ponad 150km , mała buda wiec auto lata bokiem :) Widzialem juz kilka razu to byłem w szoku jak to chodzi hah;D
|
|
dobrze ...... :) facmen
|
|
A kto z naszych gra?
|
|
Ktoś jedzie jutro z Olsztyna na Łomżę :) kontakt: 500635840
|
|
Kajdan na szyi i koszulka różowa :)) to był styl:))))
|
|
fryzurka afro, jakies dzwony i klompy do tego albo wrotki i garniturek błyszczący różowy :)
|
|
Co Ci po NNKJO, jak nie ma już naboru, bo kolegia idą do likwidacji? Jeśli był wybór to NKJO w Łomży, a nie NNKJO, różnica kolosalna, idź na Akademicką, bedziesz zadowolony
|
|
co sądzicie o gimnazjum nr.9?moja córka się tam wybiera
|
|
kobieto zmykaj póki czas,trochę pocierpisz i ci przejdzie,zasługujesz na prawdziwą miłość,taką gdzie jest zaufanie,dobrze że ci wcześnie opadły klapki z oczu,zaoszczędzisz sobie dalszych nerwów,trzymam kciuki,powodzenia
|
|
no coment. ; dmysliciel80 napisał(a): > co sądzicie o gimnazjum nr.9?moja córka się tam wybiera
|
|
Najważniejsze to zdrowie!!! a czy być, czy mieć? Ja się cieszę że na chleb wystarcza i prosić nie muszę. Pieniądz rzecz nabyta.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Być, czy mieć" to tylko tytuł do tematu, który sięga znacznie głębiej ;) Bo jeśli o to chodzi to wiadomo, że trzeba mieć aby być. Miłego dnia wszystkim :-)
|
|
na browarnej Grzegorz
|
|
Na razie zasygnalizuję tylko. Nie ma przeszkód, aby temat zgłębić. Cała ta sytuacja jest efektem tzw. komercjalizacji i rachunku ekonomicznego (cokolwiek by to nie znaczyło). Wyobraźmy sobie teraz komercjalizację szpitali......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |