Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak trzymać i nie POpuszczać! |
Ja tam pracuje i jest git, JBB rządzi :-) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak trzymać i nie POpuszczać! |
już napisałam..;)
|
|
frotka podzielam Twoje zdanie, uwielbiam gotować, przepadam za włoską kuchnią.. niestety wiele dań nie mogę zrobić ponieważ nigdzie w Łomży nie można kupić oryginalnych produktów. Alma jest droga, ale wiadomo, że nie będę szła po zwykły pieprz tam... Ci co są przeciwni niech spróbują kup[ić w Łomży świerzy rozmaryn, a nawet suszony :) bardzo ciężko go dostać... tak przykładowo.
|
|
zamowiona pajda chleba ze smalcem okazala sie zwyklym minimum 3 dniowym chlebem posmarowanym smlacem...karkowka w sose wlasnym byla smaczna i ziemniaki swierze, jednak czas oczekiwania masakryczny
|
|
na ulicy Sosnowej są do oddania pieski (mama ich jest mała) to jest jak się skręca z woj.polskiego w Browarną i pierwsza droga w prawo i drugi dom po prawej stronie:)
|
|
chłopak ma rozdwojenie jażi, Zbychu, niby poważny przedsiębiorca a tu d z i e c i n a d a , bawią go jeszcze gify i takie różne wstawki, nie to, że generalnie jestem przeciw, czasami tak dla podkreślenia czy zobrazowania tematu, to czemu nie, ale nagminnie ? Jak dzieci w pierwszej klasie szkoły podstawowej, po odrobieniu lekcji w zeszyciku maluje szlaczki. Zbychu, a może tak jaja ogolić i do przedszkola ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |