Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UZALEŻNIENIE OD INTERNETU |
kalendarz wisi na scianie :d
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UZALEŻNIENIE OD INTERNETU |
hahah ja to musialem pare razy przeczytac topic zeby go zrozumiec :D autor uzyl przecinka w odpowiednim miejscu :D
|
|
jest jeszcze w stokrotce te mleko po 1zl? ; >
|
|
Poprosiła mnie żeby tako reklame zrobił to zrobiłem eh dobrze że to nie za friko tylko pod mało zapłatą .... no i zrobiłem jej to reklame możecie tego nie komentować tylko mi chodziło żeby było żeby to zapłate dostać ,rozumiecie ?
|
|
KTO Z WAS CZYTA GAZETY ? JAK KTOŚ CZYTA GAZETY TO NIECH NAPISZE NP JAKIE BO JA CZYTAM PLAY BOY A ALBO CK M A WY JAKIE WASZE ULUBIONE ????????????????????????????????????????????????????
|
|
no jest krzywa zgadzam sie z tym aaa on tym krawezniku to nic niewspomne juz bo to calkiem zenada (kzrywizne widac w szczegolnosci jak jedzie wiekszy pojazd typu tir lub autobus) w osobowce czuc w srodku :D a ty kaledarz to won na sciane
|
|
Z nowych ulic jedynie Rybaki zrobila na mnie pozytywne wrazenie. Zreszta nie tylko chyba na mnie, skoro jej otwarcie odbylo sie z taka wielka pompa. Jesli to robila ta sama firma, ktora dobierala sie do ulic Szosa Zambrowska i Zdrojowa, to moze nie zalezalo od umiejetnosci tejze firmy, a poprostu od uksztaltowania itp. terenu pod ulice - gdzie latwiej, dogodniej - tam i wyglada to lepiej:P... Jesli nie robila tego ta sama firma to zwracam honor....
|
|
Ktoś z tej ,,zmęczonej" młodzieży, przede wszystkim, powinien babci miejsca ustąpic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |