Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niebywały skandal wokół śledztwa smoleńskiego |
Nie wiecie gdzie w Łomży można wyhaftować napis ( chodzi mi dokładnie o imię i datę chrztu) ???? Z góry dziękuję za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niebywały skandal wokół śledztwa smoleńskiego |
do piotrek 34 cześć chciałem sie dowiedziec do Ciebie pewnych spraw na temat ms napisz mi swój nr telefonu na gg 753686 andrzej to zadzwonie
|
|
Sprobuje podjac sie oceny po prawdzie a nie po upodobaniu, kto zaczal , uwaznie jeszcze raz przeczytalem postyi wynika z tego ze Rudy nikogo nie nazywal swina ryjem i tym podobnym ,wiec zeby nie byc goloslownym przytocze takie posty Lola pisze w tym poscie i uzywa wyzwisk 23.03.09 godz 21;17, na drugi dzien Rudy odpowiada w lusterkowym tonie to bylo 24.03.09 godz21;07 , czyli jest roznica jeden dzien , i mamy odpowiedz kto zalacz, a tak w nawiasie Lola nie przyniosles chwaly podlomzynskiemu polu, pokazales sie jako zwykly pienacz , to wszystko byc moze przyjdzie czas ze kiedys ludzie ocenia. A tak sobie pomyslalem ze by to byla fajna forma rozpoczac od nowa i pod haslem FORUM PIATNICY i tam bysmy mieli taka swoja mini stronkie , tylko jedna prozba , Panie i Panowie nie uzywajmy wyzwisk jesli chodzi o ludzkie jakies wypowiedzi powinny byc dopuszczalne pomimo ze czesto sa to plotki lub tez przypuszczenia , mysle ze jest dyskusja i polega natym aby o odmiennych pogladach byli przekonywani przez innych , tylko nie slownictwem Loli , milej niedzieli, i za chwile zapoczatkuje tak zwane FORUM PIATNICY.
|
|
,,,jestem za ,,,
|
|
Przecież Piątnica to Łomża więc po co oddzielne forum
|
|
dobre jaja nie ma co kolejna ściema Rudy 102 robi teraz za Zorro polecam oddział psychiatryczany miejscowego szpitala. Trudno o właściwą ocena jak się jest jedna i tą samą osobą - a ta wzmożona aktywność w tym temacie który każdy normalny szanujący się mieszkaniec gminy ma w poważaniu jest jutrzejsza sesja rady gminy - więc chodzi tu po prostu o wyciągniecie tego tematu który spadł na szary koniec listy ze względu na brak zainteresowania - zwyczajne podjudzanie nic więcej w wydaniu tego obrzydliwego miejscowego szczekacza.
|
|
ja jestem lowelas i wrzucam kiepy do frytek, smacznego :D kur wa mać
|
|
Dzierżawa 10-letnia ,kasa z dzierżawy jest niemal równa zyskowi jaki miał sklep,a nie miał małego. Jak to możliwe że stokrotkę na to stać?
|
|
roznica polega na tym ze on powiedzialby tobie w oczy co o tobie mysli, ty jemu juz niestety nie..........rozumiesz teraz?
|
|
Zlikwidować sąsiada. rudy błazen z druhem
|
|
Najlepiej jakbyś wziął ustawę Prawo budowlane do ręki i sobie przeczytał. Przydomowa oczyszczalnia do 7,5m2 rzeczywiście wymaga jedynie zgłoszenia a nie pozwolenia na budowę (art 29 ust 1 pkt 3 P.BUD.) Wejdź na stronę sejmu tam znajdziesz obowiązującą wersję ustawy Prawo budowlane z dnia 7 lipca 1994 i zerknij na art 29 i kilka dalej a Ciebie w szczególności powinien zainteresować art 49b tejże ustawy.
|
|
bigicz32Owszem - prawo musi chronić zarówno sprzedającego jak i kupującego. Wytłumacz mi zatem, w jaki sposób prawo w Polsce chroni kupującego?! Tu, w Holandii, sprzedający jest chroniony, ponieważ może nie przyjąć towaru, na którym widać jakiekolwiek ślady użytkowania. Dotyczy to również opakowania (wyjątkiem są produkty zapakowane w taki sposób, że podczas ich otwierania opakowanie musi ulec częściowemu zniszczeniu). Pozwala to kupującemu zwrócić towar, który w jakiś sposób nie spełnia jego wymagań, sprzedający natomiast może sprzedać ten towar ponownie. rudy błazen z druhem
|
|
No właśnie... jak to w Polsce jak nie budują to nie budują, a jak juz zbudują to stoi... Jeżeli będziecie wiedzieli cokolwiek na ten temat dajcie znac.
|
|
wiec zapukamy na farna 1 ... ciekawe co powiedza
|
|
szul1984 wybacz, ale mam porownanie, wiem jak bylo za szkola zarzadzala baginska, a jak dostal sie do wladzy szanowny J. K... Ten szanowny "pan" nie ma szacunku do uczniow, nie wspominajac juz o nauczycielach czy tez rodzicach.. Liczy sie tylko jego zdanie.. Na szczescie skonczylam jakis czas temu ta szkole i nie musze tego pana ogladac.. Mowisz o historii, tak sie sklada, ze zdawalam historie i mnie lubil, ale i tak nie liczyl sie ze zdaniem nikogo... Głos Rozsądku
|
|
http://www2.90minut.pl/news/88/news881459.html
|
|
słusznie oszołom jeden pod postacią Rudego 102 i Heros mają jedyny słuszny głos . Reszta ma ich słuchać juz za komuny to przerabiano . Ja rozumie ,że nie portafisz intelektulanie przeskoczyć moich argumentów więc najlepszy sposób jak sie czegoś nie pojmuje albo niechce a chce się byc słyszanym na forum to sie krzyczy oszołom - tylko kto ? Ten co pisze czy ten co czyta?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |