czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyborcza: Miasto nie pomogło. Pomógł dobry człowiek

no toż na nagrody by zabrakło, WSTYD!!!

onaion

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyborcza: Miasto nie pomogło. Pomógł dobry człowiek

Miasto bierze i daje tylko swoim urzędnikom, za ciężką ich pracę np. przy pomocy takiemu człowiekowi;p A gdyby z tych tysięcy co rozdali na nagrody zrobili zrzutkę raz na parę lat to chyba by i z głodu nie poumierali. Jak sądzicie, chyba, że mają pensyjki głodowe.

no bo na h*j pomagac komus naprawde potrzebujacemu jak taka kolejka patologii (czyt.alkoholikow) tez czeka na mieszkania za ktore i tak nie beda placic

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Ale znów jesteśmy sławni - piszą o nas.

Wielki szacunek dla tego "dobrego człowieka"

tak, i niech mu się szczęści :)

onaion

wstyd dla miasta, ale cóź oni muszą działać zgodnie z przepisami.... wielki szacunek dobry człowieku

Jestem trochę ostrożniejszy w ocenie "miasta". Najpierw trzeba by sprawdzić ile w ogóle w Łomży jest mieszkań komunalnych. Pamiętajmy, iż spora grupa takich mieszkań mieściła się w budynkach, które zwrócono dawnym właścicielom. W większości miast mieszkania komunalne mieszczą się również w większości w tzw. starym budownictwie. Gdzie jest dużo takich mieszkań , są również możliwości ich przydziału, zamian itd. Można oczywiście budować nowe domy , ale tradycyjnie kosztem dróg, remontów no i jeszcze nie wiem czego...A jeśli chodzi o dobrego człowieka, to rzeczywiście jest dobry, nie przeczę, a do tego - bogaty. Mnie nie stać by było na kupno komuś nowego mieszkania....nawet gdybym bardzo chciał.

a dla nie wiedzących gdzie szukać informacji dokładnych

podaję link;

http://www.nie-pelnosprawni.pl/index.php/ciekawostki/dramatyczne-historie/2918-lomza-bez-godnosci-na-8-pietrze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org