czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Debata: Hipermarket w Łomży?

Urząd Miasta w Łomży i Polskie Radio Białystok zapraszają na debatę "Hipermarket w Łomży?"

Spotkanie odbędzie się w najbliższy czwartek, 18 września o godz. 17.00 w sali widowiskowej Podlaskiego Urzędu Wojewódzkiego w Łomży przy ul. Nowej 2.

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych.

Marcin Skawski
Rzecznik Prasowy UM w Łomży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Debata: Hipermarket w Łomży?

ja to bede na pewno, bo znowu cos ustalą, zeby nie było tego hipermarketu.

Chyba warto przyść, choć może być goraco. Najbardziej mnie ciekawi, czy poza handlowcami ktoś jeszcze przyjdzie ?

Faktycznie... tam musi być wesoło..... w co się uzbroić poza cierpliwością??

będę na 100%

CK

Wszyscy, którzy są za powinni się tam znaleźć bo znowu kupczyki przekrzyczą garstkę zwolenników hipermarketu. A jak zobaczą ile ludzi jest za budową hipermarketu to im rura zmięknie i pójdą do swoich sklepików oglądać wyjeb..e w kosmos ceny !!!

lomza byla dziura jest dziura i bedzie dziura.

Ja jestem przeciw i pójdę "przekrzykiwać" razem z "kupczykami" zwolenników hipermarketu.

Leszku tymbardziej potwierdzam swoją obecność

CK

O naszym ....nym mieście :
Trzech kolegów spotkało się po latach i przy kielichu opowiadają o swoich żonach.
Pierwszy mówi: Wiecie, że moja żona jest jak Londyn: melancholijna, zapłakana, zamglony wzrok...
A moja - wtrąca drugi- jest jak Paryż: zaśpiewa, podskoczy, roześmije się...
Na to trzeci: A moja jest jak Łomża: okolice co prawda piękne, ale ludzie, jaka dziura! :-))))

Zbych

Ciekawe czy pojawią się na niej jacyś odważni radni?
Poprzednim razem jak przyszło co do czego (decyzji w sprawie budowy prawdziwego hipermarketu), to przypomnieli sobie, że handlowcy są ich wyborcami i podkulili ogony.
Ciekawe czy już dojrzeli do stwierdzenia, że także kupujący ich wybierali a nie tylko ci, co sprzedają?

Cos tak czuje, ze nic dobrego nie wyniknie z tego spotkania. A tak wogole po co debatowac. Tu nie trzeba debatowac, tu trzeba budowac !!!!!!!!!!!!

Gdzie i co? fabryki?

Sars

A ja nie pójdę bo szkoda czasu! I tak nieodwołalnie markety będą - szkoda strzępić język i patrzeć na karykaturalne zachowania się niektórych kupczyków i ich politycznych popleczników. Byłem na takim spotkaniu parę lat temu gdy miało powstać centrum handlowe przy Zawadzkiej. Chyba , że ktoś lubi groteskę....

Ale jest kwestią jeszcze nie do końca rozstrzygniętą kiedy będą, jakie, ile ich będzie itp... I czy naprawdę nie mamy wpływu na nic, bo wszystko jest rozstrzygane gdzieś tam.
A argument autochtona, że nie pójdzie, bo kilka lat temu był, przypomniał mi dowcip o milicjantach (nie mylić z policjantami), którzy chcieli zrobić prezent komendantowi:
- Kupmy mu książkę- mówi pierwszy.
- E tam... Jedną już ma...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org