Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wylnialy psiak |
taki maly wylnialy psiak przybiega czasami pod moje drzwi i piszczy.....piszczy w niezrozumialym piskliwym piszczeniem, wlasciwie to nawet duzo nie szczeka, nie moze, ktos mu zalozyl obroze i ochrone na pysk, wiec tylko zerka, lasi sie , chowa ogon pod siebie i patrzy sie zalzawionymi oczami jakis czas, troche posteka, doslownie dwa razy sie zakreci i ucieka. Nie wiem kto go tak wystraszyl.. Przybiega co drugi lub trzeci dzien, burknie i szybko mknie gdzie go nogi poniosa mam wrazenie ze usmiecha sie, od ucha do ucha, i wciaga jezyk bym tego rozowego fiucika nie zobaczyla, tanczy wiecznie w kolko i lapie swoj wlasny ogon, a tamten bezlitosnie mu ucieka... czasami to chcialabym mu kupic taki plastikowy do zabawy, ale on wyraznie i dosadnie mi podszczekuje ze woli swoj wylnialy ogon! wiec siada na ganku i czeka az mu cos powiem postawie mu czasami miske wody, przeciez to tylko zwierze... bezrozumny, latwowierny, przekupny szczeniak przyzwyczailam sie do niego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wylnialy psiak |
załóż sobie bloga i tam pisz swoje smuty a nie zaśmiecasz forum
|
|
won gwalcicielu
|
|
To on Ci te owsiki przyniósł?
|
|
i głupotę.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
owsiki zalapalam w szkole, dokladnie w 4, wszystkie lazienki byly pozalewane, woda az do kostek, a panie wozne pily herbate w kazdym kiblu bylo nasrane, a w lazience czynny tylko jeden kran ponad to, moja mama idac do apteki po rozpuszczalne tapletki, zaszla do sklepu 1 kupujac kilogram dobrego swiezutkiego,cieplutkiego chlebka, potem mialam sie podmywac na oczach calej rodziny
|
|
no i?
|
|
gwałcicieli to szukaj sobie w rodzinie
|