Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aborcja - SZOK! |
Wytłumaczcie mi co się dzieje z tą aborcją!? Żona kilka razy na miesiąc sobie strzela a mężczyzna? Dziś lekarz odprawił mnie z kwitkiem!! (bez NFS, prywatnie!), że niby tylko kobieta może...!? CZEMU? Tak przy okazji może ktoś się orientuje do którego roku życia aborcja jest dozwolona? W sumie miło by było jakby dziecko samo mogło o tym zadecydować... np. jak skończy 18 lat. A jak z domowymi aborcjami? Czy są tu jakieś imprezy aborcyjne? Żonie czasem nudno czekać w kolejce. Doprz.... kończę, bo wiozę koleżankę żony na drugą aborcję w tym tygodniu. Ej ludzie czemu zabijacie swoje dzieci? Z wygody? Z powodów zdrowia? Moja żona strzela sobie aborcje z uzależnienia do ... ŻYCIA LUDZIE KOCHANI! Czy wiecie, że zabijając życie w ten sposób nie dość, że \"niszczycie życie\" to w dodatku według mojej opinii robicie to w Waszym telewizorzę LEDOWYM na raty z abonamentem komórkowym obejrzycie \"ju tuba\" rano pójdzieta do pracy, poczytata pudelka, wrócita, ponarzekata jak to wam źle. Nie wytrzymie, ale pamiętajta. Aborcja powinna być dozwolona do 18 roku życia, dziecko musi samo o tym decydować tak jak o tym, jaką płeć wybierze, wiarę czy nie a wy kurna trzymata te dzieci i uczyta od małego chodzić, czytać - po co się pytam? Krzywdzicie tak! Zabijacie, krzywdzicie. Tragedia. Ktoś coś dziś jakaś impreza aborcyjna?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |