Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pisalem !!!!! Glosujcie na Chrzanowkiego to w kwietniu 2019 r. zaplacicie o 50% wiecej za wywoz smieci. |
zewka: byłam dwa razy i to co widziałam przeszło moje oczekiwania, dzieci pijane, ludzie naćpani i w koło sekta - Kriszna. Straszne. Czemu byłam 2 razy? Bo nie mogłam uwierzyć, że tak demoralizują ludzi za pieniądze, które powinny iść na inny cel. Rydzyk i inni to w porównaniu z tym to pikuś! Impreza Dla Narkomanów - to za mało powiedziane...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pisalem !!!!! Glosujcie na Chrzanowkiego to w kwietniu 2019 r. zaplacicie o 50% wiecej za wywoz smieci. |
byłaś ale na wycieczce do Torunia
|
|
Re: Pisalem !!!!! Glosujcie na Chrzanowkiego to w kwietniu 2019 r. zaplacicie o 50% wiecej za wywoz smieci. |
ks. Arkadiusza się zapytaj.
|
|
gdzie można uszyć
|
|
koleżanka Bolka i Lolka dobrze Ty jesteś bezbłędna. Autor: koleżanka Bolka i Lolka (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 29-06-10 11:30 Wyciskanie belki nak klatę, belka trudna do ułożenia, co spowodowało Poprawiam swój błąd żebyś znowu się nie przyczepiła :)
|
|
http://s.wosp.org.pl/Files/Bilans%20Fundacji%20za%202010%20(1)(1).pdf poczytałam sobie bilans, są również wymienione szpitale, którym z poprzedniego finału przekazano sprzęt. Łomża też jest. Nie martw się Barbaro, twoje grosze z poprzedniego finału wróciły do Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |