Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zlodziejskie lapy dzialaczy SLD |
Nie śmierdzi obornikiem tylko jak w sam jakimś syfem z produkcji prosto z zakladów ziemniaczanych !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zlodziejskie lapy dzialaczy SLD |
W komputerowym ... apostata
|
|
wszyscy wiedza ze w Łomzy sa sliczne dziewczyny :) nie tylko panie instruktorki !! tylko dziwie sie kierowcom jak oni moga skupic sie na jezdzie przy boku takie instruktorki :)
|
|
Co macie przeciwko gejom? Ja nic, dopóki nie obściskują się na oczach moich dzieci... Kazdy ma prawo do wyboru, również rodzaju miłości. Krytykujecie gejów, a potem kogo? Łysych? Niepełnosprawnych? Starych i chorych? Tych z niższym IQ? Katolików?
|
|
Salve, Po dlugim czekaniu -odezwal sie IPN. Okazalo sie, ze owszem a i nawet "...bylo sledztwo w tej sprawie - Ds 85/67 przez byla Okregowa Komisje Badania Zbrodni Hitlerowskich w Bialymstoku. Sledztwo to zostalo zawieszone postanowieniem z dnia 19/02/1974. Ustalono bowiem, ze sprawcy tej zbrodni nie przebywaja na terenie Polski. Materialy z tego sledztwa przekazano wiec do Republiki Federalnej Niemiec. Uprzejmie sie informuje, ze aktualnie sprawa dotyczaca tej zbrodni zostanie poddana ponownej analizie, w delu podjecia zawieszonego sledztwa...." No fajnie - cos sie rusza... mam nadzieje. Ale swoja droga decyzja i jej podstawy z 1974 to czysty smiech - czy naprawde ktos myslal, ze chlopaki z Wermachtu mieszkali by w Polsce???? No ale - miejmy, ze jednak cos sie ruszy. Pozdrawiam, Gandalf de Grey
|
|
Zdecydowanie najtaniej na ul. Stary Rynek. Polecam gorąco! Można też tam całkiem nieźle zjeść. W wymienianych wyżej przez kolegów noclegowniach też jest sympatycznie, ale bardzo drogo w stosunku do mojej propozycji.
|
|
...a jednak sie odezwałeś... ;)) wiesz, ja nie każę nikomu niczego zdradzać na publicznym forum; równie dobrze mogłeś napisać na mojego maila: charon28@wp.pl , lub Pani Instruktor również może to już teraz zrobić, skoro wie, że jest tematem tego wątku..., ;))))) Poza tym to możesz mi np. przesłac na maila samo jej imię..., jestem po prostu ciekawy i to wszystko..., nie żebym zaraz chciał Ci odbijać dziewczynę, stary... ;)))) Pozdro apostata
|
|
annamira: Ale wszystko idzie w tym kierunku, że będą się obściskiwać na oczach Twoich dzieci, tymbardziej, że mają tylu zwolenników jak Legalize i forpol (którzy sami są zapewne pedałami). -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
charon a propo to z kąd jetses ?? PS. dzis niewidzialem zielonego punta rudy błazen z druhem
|
|
Precz z Pedałami -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
wy tu gadu gadu a Stokrotka sprzedana :) Galeria Stokrotka sprzedana za 24 mln zł. Otwarta w grudniu ubiegłego roku Galeria Stokrotka przy skrzyżowaniu Alei Piłsudskiego i ul. Zawadzkiej w Łomży w środę została sprzedana. Obie części budynku, od Stokrotki i Elpro, odkupiła spółka „Projekt Komercyjny 7” z Warszawy. Za „Stokrotkę” nabywca zapłacił 13, a za „Galerię” 11,1 mln zł. Nowy właściciel największego jak dotąd centrum handlowego w Łomży - spółka "Projekt Komercyjny 7" z Warszawy jest spółką zależną od Arka BZ WBK Funduszu Rynku Nieruchomości. O zawarciu umowy sprzedaży poinformował w komunikacie giełdowym zarząd „Eldorado” - spółki notowanej na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych, właściciela zarówno „Stokrotki” jak i spółki „Elpro” do której oficjalnie należała tzw. Galeria. Jednym z warunków umowy sprzedaży nieruchomości jest zobowiązanie się „Stokrotki” do zawarcia umowy najmu nieruchomości będących przedmiotem transakcji. Tak umowa został zawarta również w środę. Za wynajmowanie obu budynków Stokrotka ma zapłacić niemal 14 mln zł netto. W komunikacie nie podano na jaki okres zawarto te umowę. rudy błazen z druhem
|
|
[*] Tragedia nie pierwsz i nie ostatnia[*] -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
dzięki, ale wolałabym kupić w sklepie. Jakoś nie mam przekonania do zakupów przez internet, chyba że to sa sprawdzone kosmetyki, a tych Pierre Rene jeszcze nie probowalam. A czy ktos wie może jaka jest jakośc tych kosmetyków?
|
|
Tam była siostra mojego znajomego, najprawdopodobniej nie żyje... Była też przyjaciółka przyjaciela... [*]
|
|
Przed paroma laty dokładnie taki sam przykład podałem p. Januszowi Korwinowi-Mikke podczas krótkiej rozmowy, jaką udało mi się z nim uciąć w Białymstoku. To był okres, gdy porównywał on wszędzie służbę zdrowia do weterynarii: że przecież gabinety weterynaryjne są prywatne i nikt nie narzeka! Właściciele zwierząt idą-płacą-leczą. Po moim pytaniu zamilkł i zmienił temat. Naprawdę nie słyszałem więcej, by powoływał się na lekarzy od zwierząt. rudy błazen z druhem
|
|
ta jasne jak ty nawet pisac nie potrafisz :] ale zaloz tylko pamietaj ze takich sieci jest od zajebania i bedziesz od tpsa bral lacze. :]
|
|
Mrs'a i Antysemitex'a... ... albo ronda "pedałów" i "narkomanów"! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
A tak naprawde to ilu jest tych odwaznych do klubu 100 ,,, pisze odwaznych bo wiem jakie sa realia w rzeczywistosci !!! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
nazwać je Rondo Numer Jeden Rondo Numer Dwa proste i łatwe ptysiu zczai ;D nazwy ;D MOŻE :D rudy błazen z druhem
|
|
zależy na ile te łącze będzie podzielone :-P a jakies inne bajery beda :) ?? jakie osiedle idzie do testu ? na jakim osprzecie bedzie dzialala ta siec :) ? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
hahaha w **** ciebie zrobili ... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |