poniedziałek, 23 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znów bezprawne działania Prezydenta Brzezińskiego...

Lisiczka daj jakiegoś maila czy coś i wszystko stanie się jasne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znów bezprawne działania Prezydenta Brzezińskiego...

annamira neiwiem skad sie biora tacy ludzie jak ty. niezle musialas w zyciu byc skrzywdzona facet pewnie dawal po pysku przy twoim charakterze tez bym raczej tak zrobil

Zbych

malachit...jaki masz nick na hubie?

rudy błazen z druhem

Wcale nie prawda, bo to ostatnie 'laaaa' wyciągnęłaś bardzo ładnie :)

Zbych

zachowaniem ?

rozmową?

przytomnym podejściem do życia?

choroba, chyba naprawdę się wybiorę na to karaoke

malachit nie wiedzialalm że ostatnimi czasy przesiadujesz pod latarnią //oczko

Nie zapomnij tylko powiedzieć gdzie, kiedy i o której, miło też by było jakbyś szepnęła co zaśpiewasz ;)

izusizus tez mialam takie propozycje a tydzien temu lub dwa dalam ogloszenie ....Dzwoni taki pewny siebie z numeru na 668... ... i pyta czy za 150 mu ulegne.....katastrofa... powiedzialam panu ze interesuje mnie praca a nie rozkladanie nog!!!!!

ale to byla sprezyna

antares

no tak w b5 FL sa silniki 130 konne ale nie w b5

a z jakiej huty ona była?

@jestem

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Po co zakładasz temat na forum a potem z jakimś dziwnym jadem wyskakujesz z tekstami 'jak znasz tak świetnie przepisy drogowe...'? Dziwisz się, że ludzie Ci odpowiadają? W końcu sama o to prosiłaś bo nie radzisz sobie na rondzie i zjeździe z niego.

Już wypowiadałam się wcześniej na temat zasad, 'malunki' drogowców nie dziwią mnie też w tym miejscu, uważam tylko, że powinni oznaczyć wjazd przed rondem jako drogę wyłącznie do stokrotki i nie byłoby żadnych problemów.

A już całkowicie zgadzam się z tym, co napisał/a E=mc2

"I tak to właśnie jest gdy kursach jazdy przykłada się szczególną uwagę do parkowań i zawrotnej prędkości 30 km/h. Ludzie kończą kurs dostają lejce i .... rozkładają się na pierwszym rondzie."

Jest dokładnie tak. Nic dodać, nic ująć. A potem jeżdżą 'na czuja'... Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.

A jeśli chodzi o Twoją 'zagadkę' - oświeć mnie! Nie wiem, co oznaczają trzy zielone światła, nie sądzę, żeby były związane z ruchem samochodowym o którym tu mówimy, ale być może się mylę. A tak swoją drogą - skoro nie wiesz jak się jeździ na rondzie, to chyba nie masz się co chwalić wiedzą na temat 'trzech zielonych świateł'. Ale może masz - przekonaj mnie, może naprawdę się mylę. :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

wiesz... ale coś w tym jest. tyle słyszę wokół siebie przeciwników PiSu, a tu nam PiSik wygrywa mając tylko 10 głosów :)

hej Paulina!
wiem, że był Twój post, widziałam go! ciagle nie tracę nadziei! w końcu czy to naprawdę takie trudne: zebrać 600 czy nawet 1000 osób z całej Łomży, które kochają zwierzaki i chcą pomóc!? nie wierzę!! jeśli teraz sie nie uda to ani w grudniu ani nigdy więcej nie przyłozę sie do tej akcji! Jeśli tak mało jest ludzi skorych do pomocy to wolę sie skupić na innych formach pomocy schronisku! Ale gdzie są w końcu wszyscy, którzy deklarują swoją sympatię i miłosć do zwierząt??!!! Obłuda jest wszędzie!! smutne to! więc: "Still I'm sad" !! pozdrawiam!!
p. s.
zgubiłam Twój nr tel, bo miałam na kartce i nie zapisałam a karteczka ... gdzies sobie wsiąkła!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
auto-moto
Chcesz szybko sprzedać Auto? Zadzwoń, wycena i oględziny są bezpłatne a płacimy najwięcej nawet do 50 000 zł! Kupujemy samochody w każdym stanie za gotówkę!
tel. 511199666
nieruchomości
Kawalerka do wynajęcia dla dziewczyn pracujących. Centrum, parter. Wygodny parking. Umeblowana, sprzęt AGD. Dostępna od stycznia.
tel. 668117227
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org