Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba uważać na siebie.......... |
Coś mi się wydaje że w okresie strajku lekarzy i pielęgniarek należałoby zwrócic szczególną uwagę siebie. Sobota po godz.23 na al. Piłsudskiego na torach leży kolo i nie dyszy. Zostaje wezwana karetka i co ? Karetka zabiera goscia który ducha oddawał przy wjezdzie do Rampy. A kolo na torach dalej zdycha jacyś koleżcy (może jego) przewlekli go na trawę obok torów i coś przy nim majstrowali.Wynik tego taki że go jakoś odpalili i po taxi zadzwonili.Z tego co widziałem i słyszałem to była wzywana policja pogotowie pózniej taxi. Taxi przyjechało reszta nie. Co by było gdyby koleś nie odpalił? karetka miała prawo się pomylić i wziąć tego co też potrzebował pomocy a gdzie była policja też wezwana (przynajmiej znają pierwszą pomoc). Podejrzewam że tropili brawurowo jeżdżących cyklistów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzeba uważać na siebie.......... |
Kolo od roweru czy od samochodu? Człowieku jak coś piszesz to pisz tak by wszyscy go ten twój tekst rozumieli. Piszesz ciągle o jakimś kole. Dopiero po głębszym zastanowieniu zrozumiałem, że chodziło ci o jakiegoś człowieka, a nie o koło. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Gdyby mu chodziło o koło to by tak napisał, a nie koLo
|
|
KOLO JAKO KOLEGA www.level6.yoyo.pl
|
|
Jak mozna odpalic kolo?
|
|
trocha...zwroc uwage na to ze nie kazdy pisze znaki "ż" "ó" itd. wiec nie wiadomo czy chodzilo mu o kolo jako kolo czy o czlowieka... ehh
|
|
|
Prawda jest taka, ze juz nie mozna wyjsc spokojnie do barow, bo banda pijanych kolesi z nadmiarem testosteronu wyzywa sie na ludziach. Wystarczy nie tak zpojrzec, nie tak sie usmiechnac, a masz gwarantowane, ze znajdziesz sie na torach skopany przez paru kolesi. Co to za czasy, ze trzech czy czterech kopie jednego lezacego? Panowie opamietajcie sie!!!!!!!!! Moze sie to kiedys skonczyc zle....w sadzie lub wachajac kwiatki...
|
|
zambrowianka powtarzasz sie :-]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |