Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RoWeRzystki :) |
mam pytanko do forumowiczow. Widział może ktoś takie 2 rowerzystki? może zna je ktoś?chciałbym się z nimi skontaktować. thx za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RoWeRzystki :) |
No comments :/ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ja widziałem
|
|
tez ich szukam. ale tam jeszcze trzecia sie krecila na hulajnodze, zna ktos ?
|
|
.... rowerzystki??? po lomzy ostatnio troszke sie kreci... tez widzialam, ale raczej nie znam powodzenia pewnie je jeszcze spotkasz .... sama tez czasem jezdze :)
|
|
ej a widzial ktos kogos na rolkach ?? :P
|
|
a widzial ktos dzis Dode na łyżwach kolo stokrotki......bez komentarza ten temat...
|
|
a może traktorzystki?
|
|
bardzo mozliwe :d goryl.goryl ja widzialem a co ?:D
|
|
jajco ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Oczywiscie widziałem jedna była ubrana w drelich a nogi miała obciągnięte szarym futrem druga natomiast chcąc być nierozpoznawalną miała założony beret Gordona gogle narciarskie i rękawice bokserskie.Obie trzymając się lokomotywy pocięły do Śniadowa.
|
|
freestyle224 to byś chociaż napisał jak wyglądają :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Mam pytanie,a jak wygladały te rowerzystki??
|
|
a widzial ktos moze tego pana co motorem jezdzi ? :) Igusia
|
|
Dobre:):)Motorów w Łomzy mamy pewnie ok100:):)a rowerów z 10 razy tyle :):)
|
|
Napisz moze jak wyglądały,jak były ubrane:0którędy jechaly moze ktos coś wtedy skojarzy:)
|
|
brunetki,wlosy dlugie, ubrane na ciemno
|
|
ja je wczoraj widzialam na skrzyzowaniu sikorskiego z sz.zambrowska:)))
|
|
jak ktoś będzię miał jakieś info dla mnie to proszę przesłać na pocztę freestyle224@wp.pl dzięks wszystkim normalnym:)
|
|
a Ty jesteś normalny?no comments
|
|
brak slow...***** no... no comments po raz 100! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
odczepcie sie od chlopaka, widocznie w ten sposob chce szukac swojej jedynej
|
|
Greg12,zly_czlowiek- co za kolesie czy tam kolesiówy :P(bo sam nie wiem )heh ja tylko napisałem, że pozdrawiam normalnych, a oni odrazu si rzucili jakbym coś do kogoś miał widocznie jacyś powaleńcy uprzedzeni do ludzi. Oprócz nich nikt nie rzucil bulwersa, wniosek jeden i oni go znają.
|
|
twoj stary? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly_czlowiek- goń się, ja tam do Ciebie nic nie mam, a od mojej rodziny to z daleka. Jak chcesz to możemy spotkać się w realu i wyjaśnić o co chodzi, bo nie zamierzam tu sie z nikim wyzywać sorry ale nie mój poziom:P
|
|
"ale nie mój poziom:P" "widocznie jacyś powaleńcy" ja tez do Ciebie nic nie mam ale temat jest po prostu zenujacy... i dopiero brak poziomu... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ja w ten sposób próbuje się skontaktować z dziewczynami z którymi fajnie mi się rozmawiało, a niestety bałem się poprosić o jakiś kontakat, nie chcesz to nie pisz.Może udami sie jeszcze spotkać je na mieście. p.s. temat wcale nie jest zenujacy bo jak chcesz to mozna go rozwinąć i nie musi on wcale dotyczyć tylko mojej sprawy, a ogólnie możemy pisać o sporcie i rowerach p.s.2 i dopiero brak poziomu...to brak wlasnej inwencji...
|
|
problem w tym, że te dwie rowerzystki to mógł być każdy :)))) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
2 brunetki ubrane na czarno hmm no taaa... widzialem je z 1 nad rzeka a 2 przy stokrotce;) no wydawaly sie sympatyczne ;D powodzenia w poszukiwaniach ;)
|
|
Ja wczoraj widziałem - pasują do opisu, tylko że one bez siodełka jechały (teraz wiem czemu je szukasz) pzdr
|
|
i znalazles je??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |