niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowe FORUM Łomżyńskie!!!

Zapraszamy wszystkich na nowe forum o Łomży! Super http://lajtowa.prv.pl

www.lkslomza.kom.pl

TYLKO ŁKS!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowe FORUM Łomżyńskie!!!

Łomżyńskie z małej oczywiście :))) ale byk hehehe

www.lkslomza.kom.pl

TYLKO ŁKS!

i znów napisałem z dużej, to przez szacunek dla naszego miasta :)))

www.lkslomza.kom.pl

TYLKO ŁKS!

nic ciekawego

nikt nie ogląda tego

To bardzo ciekawe..tak, bardzo...hm..zajmujące, przecież mam tyle wspólnego, tyle wspomnień ...cóż ,aż ..wyć i beczeć...to nie wstyd,tak mnie to wszystko..jakoś wzrusza..i wogóle jestem na forum ..to się liczy..i to.tak fajnie ,że aż mi w smak..szkoda,że tylko wina ..brak.

to znowu ja. wasza ulubiona furumka:),a może..hm..forumnistka..albo raczej...omotana fomantka...któż to wie..te forumy tak wciągają ..że czł(owi)ek ..jak zacznie ..to nijak skończyc nie może..no i tak też się mnie waszej forumowalisiczce przydarzyło...teraz będę pewnie od tego pisania sławna i takie tam..bo piękna już jestem,więc cóż mi więcej do szczęścia ,a i rozumku mi nie brakuje...bo kto głupi by tak dużo na raz napisał? ..a ja ..sami widzicie. pozdrawiam....trzymajcie mocno kciuki..lecę (i nie śmiecę) po sławę za chwilę pewnie wrócę , a może nie ..sama nie wiem ...to takie wzruszające i skomplikowane...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org