poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Idioci z Piątnicy--motocyklista!!!

nie jest to aż tak duza miejscowosc aby lokalna Policja nie zdolala namierzyc 'dawcę nerek' panie komendancie do roboty!!!!!!!

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Idioci z Piątnicy--motocyklista!!!

Ale o co chodzi ????

Ciota!! Napisz dokładnie oco chodzi a nie jakieś pierdoły piszesz!!

temat na jej poziomie wiec looz

ty halina idjotow szukaj w srod swoich a nie w Piatnicy

Igusia

ja tez sie zastanawiam o coz moze chodzic w tym temacie.... ? zwracasz sie do idiotow mieszkajacych w piatnicy, ze motocyklista cos tam...? czy masz na mysli, ze wszyscy motocyklisci mieszkajacy w piatnicyc to idioci? bo juz sama nie wiem ;)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Sam jesteś idiota a mieszkańcy Piątnicy są ok znam motocyklistów z Piątnicy i oni nie są idiotami widocznie sam jesteś idiota i nie obrażaj ludzi z piatnicy debilu

panie adminie zamknij ten temat bo jakas idiotka halina wypisuje glupoty. a halinka jak masz cos do komendanta z Piątnicy to sama z nim pogadaj.... napewno cie wyslucha

a po kij ci namierzac motocyklistow co ci z tego ze namierza a masz na nich cos wiec po jakiego wala zakladasz ten temat, moze sama zazdroscisz ze nie masz motoru albo masz jakies kompleksy z tego powodu

ETD Łomża

...ahhhhh ten admin...

...Szkoda ze nie ma tu admina...

Autor: goryl.goryl (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-07-07 13:35

panie adminie zamknij ten temat bo jakas idiotka halina wypisuje glupoty. a halinka jak masz cos do komendanta z Piątnicy to sama z nim pogadaj.... napewno cie wyslucha

W Piątnicy nie ma komendanta hehe

Sory Brzęczek ale jest w Piątnicy Komendant. A pewnie w tym temacie chodzi o tego fanatyka USA z Piątnicy. Nawystawiał jakieś szroty Pontiaki z 88roku, trajke, chorągiewki USA - pożal się Boże. Cwany burak wiem to z pewnych żródeł. A jak ktoś ma z tym problemm to na Policję do Piątnicy i już.A nie pierdoły wypisywać.

Ja też nie rozumiem tego tematu:)Nie wiem co ta kobieta ma do motocyklistów:)Są to bardzo fajni,a za razem przystojni faceci i bardzo kulturalni:)A,ze lubią sobie poszaleć na motorach to juz ich sprawa.Po to sie kupuje motor,aby adrenalinę sobie podnosic,a nie wlec sie jak traktorem:)

Łomżan - komendant jest w Łomży, a Piatnicy, któa podlega Łomży, jest jedynie posterunek i pierwszy raz slyszę by na posterunku urząd sprawował komendant. Najwyżej kierownik jakiś czy coś. No chyba że jestem aż w takim wielkim błędzie.

sa idioci w Piatnicy ,dokladnie chodzi mi o jednego jezdzacego na jednym kole na motocyklu! do osob z PIATNICY nie mam nic tych prawdziwych piatniczan. O "przybyszewie" wypowiadac sie nie chce -moge okreslic jednym slowem ..........

bagrmosen

No i co z tego ze jeździ na jednym kole niech jeździ przeszkadza ci to ?? Bo mi nie i dla większości pewnie tez nie i to nie tylko z piatnicy maja motory bo w Łomży tez są motocykliści Freestyle

Jestem ciekawa ,gdyby np. w danym momencie wyszlo czy wybieglo twoje dziecko lub ty sam -------------------czy zahamowałby?? Napewno nie przeszkadzaloby to tobie! Tym bardziej ze ulica biegnaca do nowego mostu nie jest szeroka , duza ilosc samochodow, tirow ,traktorow jadacych i wyjezdzajacych z posesji , myslisz ze j.t. osoba "z wyobraznia"?! Moje gratulacje.

bagrmosen

Po pierwsze są pasy przejścia jak o tym byś nie wiedziała.
Po drugie czemu sugerujesz ze to z piatnicy motocyklista ??
Po trzecie nie zakladaj takich glupich tematow bo smiecisz forum.

ahhh te trole forumowe :P

A co cie obchodzi motocyklista jeżdżący na jednym kole?? To jest jego zdrowie lepiej patrz na siebie bo takich społeczniaków jak ty to można ukrócić. Pozdro dla ETD.

jak jeździ na jednym kole, to musi oszczędza na oponach. Chyba, że się mylę.

ściemka wszystkim

czuubek: hehe podoba mi się to podejście ;)

CZUBEK podsumował wszystko pięknie.

metheor mam nadzieje ,ze ten post troche powisi a zwlaszcza z twoja grozba,.

bagrmosen

i co mu zrobisz?? pilnuj swojej dupy i swoich dzieci i nie patrz na kogos, zawsze zaczynajmy od siebie bo kazdy z nas robi wiele rzeczy ktorych nie powinien robic!!

halina ty jakaś nienormalna jesteś :/

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Halina nie rób zamętu!!! Widziałem go wczoraj na Włosciańskiej i mogło się wydawać że on jedzie na jednym kole. jak się bliżij przyjrzałem to gosciu tylko biegł przy kole i napędzał go kijem a to że przy tym robił brrrrrrrrrrr..... to nie świadczy że to motocyklista. Za kilka lat z tego wyrośnie i będzie OK.

Halo, halo tu radio Erewań

To nie był motocyklista tylko traktorzysta, nie z Piątnicy tylko z Poniatu i nie jechał na jednym kole tylko jechał do sklepu w Łomży po koło

reszta się zgadza i też jestem za tym, żeby go zamknąć do ciupy!!!!

halina a w jakim przedziale wiekowym sie miescisz 6-14 ?
15-17 ??

Igusia

Temat z dupy...
Swoją drogą to ten ziom z Piątnicy na pewno nie jest :D

lol Halina jaka ty ******** jestes zakladasz temat a nikt nie wie o co ci chodzi... pewnie o to ze nie lubisz motorow bo cie wyprzedzaja na ulicy jak jedziesz swym rozowym maluchem

polecam przeczYtanie calego postu ZGODNIE Z ZASADAMI PISOWNI.dalczego moj post wywoLAL TAKI ODZEW? czyzby ktos cos mial na sumieniu?Akurat wczoraj widzialam "ulubienca" ale jakos jechal stosujac sie do zasad ruchu drogowego! co sie stalo ?Y..ooo napisz co ja za jedna a nie stawiasz kropeczki))))) a tak : to chcialabym miecc rozowego malucha---to zabytek!

bagrmosen

heh dobra spoko kazdy ma prawo powiedziec co o czyms mysli itp po to jest forum... nie bede sie juz Ciebie czepial

'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'

nie lubię się czepiać ale to, że maluch jest różowy nie czyni go zabytkiem :P

zabytkiem wiejskiego tuningu to i owszem!!

a swoją drogą to ktoś w Łomży mógłby pomyśleć nad tym aby nie utrudniać życia takim grupom jak ETD bo ja osobiście wolę aby motocykliści mieli kawałek drogi wytyczonej i np. zabezpieczonej przez policję a nie szaleli po mieście tak zrobiono bodajże w Rzeszowie i problem szalonych motocyklistów w mieście zniknął prawie całkowicie bo oczywiście jakiś idiota musi się wychylić jestem pewien że nie wszyscy motocykliści chcą szaleć na drogach publicznych i być może spowodować lub zabić przykładowo jakieś dziecko... drodzy włodarze miasta jest nad czym pomyśleć! pozdrawiam, nawet tych z ratusza

nie tylko motocyklisci!! jestem za!!

Każdy z nas wolałby polatać gdzieś na uboczu w zacisznym miejscu, bez zbędnych gapiów i przechodniów. Niestety prawda jest taka, iż nawet w przypadku znalezienia dobrej miejscówki pojawiają się tem niebiescy, bo zawsze ktoś ma jakieś ale... Łomża i okolice niestety nie są przychylnie nastawione do takiej jazdy, nawet na prywatnym parkingu :/

Wowo już nie przesadzaj nie jest tak źle.....zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie :) chociaż nie zawsze jest ono słuszne...jak można było to zobaczyć na załączonych ostatnio obrazkach :P

a toś może próbował porozmawiać z policją żeby zorganizowali kawałek drogi? czy parkingu? nie jestem przeciw motocyklistom, gdyby mnie było stać pewnie bym sobie kupił jakiś motorek. ale sprawa jest warta dłuższego zastanowienia się a może przede wszystkim działania w celu zalegalizowania w łomży np. wyścigów motorów czy czegoś w tym stylu. odpowiednie zaplecze techniczne i można zrobić w łomży jakąś imprezę w tym stylu... fajne motorki dobre auta. to była by druga zaraz po gościńcu impreza w łomży pod chmurką...

pytanie wiec gdzie??

Kiedyś były pomiędzy torami nielegale ale teraz łatwo się tam zabić hehe.

ty sie zastanow idiotko co cie to boli cos ci zrobili chlopaki daj na spokoj i zmykaj na czat

Łooo jeju co się tu wyrabia,się kłócą sprzeczają.ludzie brudy w domu sprzątać na święta a nie robić burde na forum. Motocykliści którzy urządzają sobie wyścigi na drodze w Piątnicy w stronę nowego mostu są najczęściej z Łomży lub okolicznych miejscowości,w sezonie późno w nocy często to się dzieje właśnie w tym miejscu,od mnie słychać ryki motocykli co czasem bywało wkurwia....,ale przynajmniej mają bezpieczne miejsce gdzie mogą się wyszaleć oczywiście w nocy kiedy droga praktycznie jest pusta.także odpier... się od Piątnicy,o czym tu dyskusja.

kurde stary temat :-D jaja

Temat stary, ale wiosna tuż tuż i wszystko wróci jak bumerang :D

chlopaki chca sie wyszalec i niech szaleja ja wam pozwalam ;))) bo nie kazdy potrafi jezdzic na jednym kole co nie........;D a skoro ten gosc umial jechac na tym jednym kole to chyba nie jezdzi od dzis i wie co robi !!!!!!!!!!!!

przemo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org