Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś coś ma do BKL,,lubBZA? |
Jak w temacie. Ja mam duzo i nie chodzi mi o turystów zwiedzających Biedronkę czy ryneczek w ciągu dnia,tylko o tych orłów jeżdżących po Łomży nocą W okolicy dworca na Statku a w szczegolnosci na Al. Legionów ci ludzie jeżdżą jak u siebie na zagonach.Wczoraj uniknałem 2razy tuningowi w głowe zachodze co bedzie dzis 13 piatek?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś coś ma do BKL,,lubBZA? |
jeśli uważasz, że iloraz inteligencji jest zależny od tablicy rejestracyjnej to napisz o tym pracę naukową "Jobla" masz gwarantowanego. ściemka wszystkim
|
|
To wycieczki turystyczne do McDonalda. Przeciez w Kolnie i Zambrowie nie maja tego miejsca kultu spotkan podresowanych maluchow i polonezow.
|
|
I tak najgorsi są ci z BLM, hehehe.
|
|
Ja mam BLM bo musialem zarejestreowac samochod na osoba z poza Lomzy, a sam mieszkam w lomzy. Wic nie wszyscy BLM sa najgorsi.
|
|
Ja też mam BLM ale jak widze jak jeżdżą ci z BL lub BKL to mnie kurw...a bierze bujańce którzy na nic nie uważają a jak jeszcze ma laske obok siebie no to wtedy on jest macho
|
|
Ja tez nie lubie kolniaków i zambrowiaków ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Halllo .... ludzie !! JA mam autko na blachach BKL bo tam mam 60% znizki na ubezpieczenie :P ... ale jestem z lomzy i urodzilem sie tu! samochod tez jest w 100% lomzynski ( no moze oprocz tych blach :D ) ... P.S. Nie stoje pod statkiem bo nie mam dresow i nigdy nie kupie :D ... do maca jezdze ale tylko po zarcie! Pozdro
|
|
a ja mam na WORach:D hehe póki co . nieważne jakie kto ma blachy ,ważne aby baran za kółkiem nie siedział:) bigi2004
|
|
Blachy swoją drogą, ale jak czasem widzę, jak ludzie jeżdżą to krew mnie zalewa. Nie ma znaczenia, czy BLM czy BKL czy inne cuda. Choć nie powiem zdaża się i to często, że właśnie kierowcy z takimi blachami są najgorsi na drodze. Co lepsze, mam kumpla, który mieszka na wsi i ma BLM, ale na co dzień jest w Łomży, bo pracuje non stop, jeździ dobrze, wręcz bardzo dobrze, a sam potrafi sadzić na takich BLMów :D Zawsze mu przypominam o jego blachach :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Autor: fLoorek (---.bstnma.east.verizon.net) Data: 13-07-07 05:06 To wycieczki turystyczne do McDonalda. Przeciez w Kolnie i Zambrowie nie maja tego miejsca kultu spotkan podresowanych maluchow i polonezow. Co masz konkretnie do maluchów i polonezów? "pokaż mi czym jeździsz i jakie masz tablice powiem Ci kim jesteś" ?? taa...
|
|
BKL-e powinni zostawiac samochody pod kosciołem w Piatnicy i autobusem do Łomzy ... Igusia
|
|
Fakt, że niektórzy młodzi na blachach BLM mieszkają dalej od Łomży, a ją samą widzą w weekend jak rodzice samochód pożyczą. Wtedy taki młody człowiek jedzie do Łomży, żeby "popiszczeć" przed McDonaldem, bo myślą, że zrobią dobre wrażenie na miejscowych, tak jak na "obywatelach" wsi w której mieszkają. Ale są też ludzie na blachach BLM(np: ja), którzy jeżdzą samochodem po Łomży, bo tam np pracują, bo samochód mają zarejestrowany po za Łomżą itd. A nie po to, żeby się np: pościgać po asfaltowych ulicach, których "na wiosce" nie ma. Zaznaczam, że chodzi mi tylko o tych co "piszczą" pod McDonaldem, żeby ich ktoś usłyszał, bo znam ludzi co mieszkają dalej Łomży(nawet dróg asfaltowych nie mają), a po Łomży bardzo dobrze i kulturalnie jeżdżą... Ale z innej strony: pamiętam sytuację gdzie koleś na blachach BL(chyba?)..lepszym autkiem wykonał kilknaście razy rundkę dookoła McDonalda, tylko po wyjeżdzie z "mc" skręcał w prawo, żeby go jeszcze w "grzybku" zobaczyli i potem zawracał...rundka dookoła McDonalda i tak...może z 12 razy... No to on jest wieśniak.... i takim trzeba prawo jazdy zabierać...
|
|
Ja jeżdżę na WI - ma ktoś jakiś problem z tym :-). Wcześniej jeździłem na BIA.
|
|
Witam. Ktoś już napisał, że nie ważne na jakich blachach jeżdżą i ma rację. Jak ktoś ma kulturę jazdy to obojętnie co ma przyczepione z przodu będzie się zachowywał na drodze jak należy. Wczoraj przy wjeżdzie na Statoil (skręcałam w prawo, od strony "Gośki") jakiś gnojek o mało nie skasował mi wozu wjeżdżając z Legionów w lewo. W ostatniej chwili przyhamowałam. Myślałam, że mu z d...py nogi powyrywam, a on się tylko głupio uśmiechał. Tu nic nie poradzi. Wystarczyłoby, aby Policja tak kilka tygodni na cywilnych numerach postała, wlepiła jednemu i drugiemu mandat kilka setek, to by się oduczyli. Pozdrawiam BUŁKA
|
|
a ja jezdze na WWL i jest ok :)
|
|
Spoko chłopaki.Zalezy kto jedzie za kółkiem.Dzisiaj wracałem z braciakiem do Łomży i przy moście w Wiźnie, Pewien Pan (niewiem czy policjant czy nie)terenowym radiowozem ciągnąwszy sobie na przyczepce łódeczkę począł sobie skręcać do tegoż baru,oczywiście nie ustępując nadjeżdżającym z naprzeciwka pierwszeństwa.Gdyby nie hamowanie to byśmy siedzieli w tejże łódeczce a wina zapewne byłaby nasza.Tak więc widać że nie blachy są ważne ale głowa.Pozdrawiam
|
|
a ja mam WO ...a wracajac do BKL wieczoram gdzies o 22 jechal sobie taki BKL 30 k/h audi A4 a jak ja go do wyprzedzania to przyspieszyl ale wyprzedzialm i po hamulcach trzeba wiesniakow nauczyc jezdzic po Lomzy bo jest coraz gorzej .... najchetniej bym takiem jeszcze du.. zkopala Igusia
|
|
Iga: 1. Czyli rozumiem, że odpowiedzią na nieodpowiednie zachowanie jest: 'zachować się jeszcze gorzej'? 2. Zawsze można wysiąść i spróbować (przynajmniej) skopać... Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
a masz lepszy pomysl ?moze powinnam mu podziekowac jeszcze... mysle ze wiecej tego nie zrobi bo bedzie sie bal ze nie wychamuje jak trafi na kogos podobnego do mnie, Igusia
|
|
Ja mam tablice z BKL, i sądzę, że gnojki przed ukończeniem 25 lat nie maja pojęcia o jeździe z przepisami; czy to z BKL czy z BLM. Często jestem w Łomży i baranów także na "Waszych" numerach nie brakuje. Jeśli przeszkadzają "pseudołomżyniakom" samochody z obcymi rejestracjami to ogrodźcie się płotem kolczastym i wywieszcie tablicę "BLMstan". A poza tym, przypomnijcie sobie skąd pochodzą Wasi przodkowie? Z pewnością z puszczy. Pozdrawiam
|
|
bez "Ja mam tablice z BKL" wiadomo ze to tylko BKL mogl tak napisac he he Igusia
|
|
tak jest wszędzie w Łomży gadają na BLM, BKL, w Białym i w Wawie śmieją się z BL, bo tak samo na 10 normalnych aut przyjedzie 2-3 idiotów a jeśli ktoś czuje się lepszy bo na rej. ma BL a nie BLM to jest z nim coś nie tak
|
|
Nie ważne kto jakie ma blachy ważne kto za kółkiem siedzi!
|
|
IGA 161 popieram !!! może jakby synalek fure za unijne pieniądze podrapał to tato za pomocą odpowiednich akcesorji by mu wyperswadował ,że do Łomży to się jedzie po to żeby załatwić sprawy ważne a u siebie pod GS lub PSP można się bujać nawet 10 km/h i oby krowy nie protestowały
|
|
batarki "Co masz konkretnie do maluchów i polonezów? "pokaż mi czym jeździsz i jakie masz tablice powiem Ci kim jesteś" ?? taa... " Podrasowanych maluchow i polonezow. To aktualnie jedne z tanszych samochodow i w nie jest najlatwiej doczepic pare naklejek na przyciemnione szyby i dokleic wiesniacki spojler. Moze pisze ogolnikowo ale mieszkajac w Lomzy, nieraz mialem przyklady dozy kultury wsi w osobie mojego sasiada, ktory to po odziedziczeniu Fiata 125 dostawil do niego spojler zalozony przez starszych kolegow w Mechaniaku oraz nowy zestaw stereo do auta, by puszczac z niego najnowsze przeboje polskich gwiazd areny Hip Hopu. Do tego jego wyjazdy pod McDonald z piecioosobowa ekipa mlodszych kolegow w srodku dazyl do osiagniecia pojecia SZPAN, jednak nie udawalo mu sie to zbytnio...
|
|
Zauwazylam duzy "wysyp' tych rejestracji i tak sie zastanawiam ----Kolno i Zambrow rozpoczely "okupacje" ? na dokladke dolacza BWM bagrmosen
|
|
fLoorek: czlowieku, na wiosce nie znajdziesz ani fiata ani malucha, poloneza owszem aby na pole jechać. atak to audi bmw opel... co do wozenia sie w komplecie to chyba kazdy to przechodzil w mlodosci :) tylko niektorzy wyrosli a niektorzy nie. pozdrawiam
|
|
policja powinna trzepać te wszystkie BKL,BLM,BZA i te inne spoza miasta, a zwłaszcza tych co staja na "kukawach" na Legionów. Wielcy sioferzy za dyche, tatus dał samochód i teraz co to nie ja
|
|
zenuak jak to nie znajdzie fiata ani malucha? Ostatnio jak byłam w Kolnie to kilka "turbowiader widziałam". Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Marcin napisał(a): policja powinna trzepać te wszystkie BKL,BLM,BZA i te inne spoza miasta, a zwłaszcza tych co staja na "kukawach" na Legionów. Wielcy sioferzy za dyche, tatus dał samochód i teraz co to nie ja Jestem z Łomży i jeżdżę na BL... ale to co piszesz to jakaś paranoja! Niby dlaczego maja ich wszystkich trzepać? Co to da? Po drugie: widzisz coś złego w spotkaniach towarzyskich ludzi, których fascynacją jest motoryzacja? Tacy ludzie też istnieją... nie wszyscy ale ja bym nie uogólniał, że wszyscy to dresy albo wszyscy to jeździć nie umieją... zapraszam na LEGALNE zawody, które się odbywają co jakiś czas w Łomży i okolicy - wtedy zobaczymy kto dobrze jeździ
|
|
dobrze, że ja jeżdżę na BIX :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Iga napisała:"(...)a jak ja go do wyprzedzania to przyspieszyl ale wyprzedzialm i po hamulcach trzeba wiesniakow nauczyc jezdzic po Lomzy bo jest coraz gorzej .... najchetniej bym takiem jeszcze du.. zkopala" A tak mogła napisać tylko osoba nieznająca ortografii, może tą rejestracje „BKL” też źle napisałaś. Wyzywanie ludzi od wieśniaków, świadczy tylko o Twojej ignorancji i braku kultury, której zapewne nie masz też na drodze.
|
|
Iga161: zajeżdżając komuś drogę też niezbyt mądrze się zachowałaś... gdyby nie wyhamował to byś dopiero miała moralniaka :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a ja mam BZA i sie ciesze!!!!!
|
|
Nie wiem co wy chcecie od kolesi z BZA - spoko ludzie. Ci od BLM i BKL to masakra. Ci od BKL to co drugi golfiarz, Audi lub Beemka a lans taki, że aż głowa mała. Ci od BLM to w większości tuning wiejski hehe taka smutna prawda. Wiadomo, że NIE WSZYSCY, ale pewnie NIEMAŁE grono osób...
|
|
każdy lubi się czasem popisać... wiadomo, nie codziennie ale od czasu do czasu zdarza się najlepszym... tylko należy wziąć pod uwagę, że na al. legionów takich przypałowców jest masa, którzy non stop robią rundki wokół miasta... przy dworcu w prawo w stronę 54 potem wyjazd przy farmalu z piskiem, należałoby jeszcze mc'a zachaczyć no i znowu zapiszczeć przy grzybku i przy rampie w tył na lewo i to samo :) tylko panowie z BL, BLM, BKL, BZA itd. na zderzakach naprawdę jesteście pośmiewiskiem dla tych, którzy na to patrzą z boku... na mnie najlepsze ;) wrażenie zrobił jakiś zapewne chłopaczek w srebrnej primerrze na BKL-ach... niebieskie neony pod podwoziem robią swoje :D a ile panienek pewnie na to leci... ojej... w ciągu godziny chyba ze cztery razy zrobił ww trasę... grunt to lans... żenada... :/ pozdro dla klubowiczów AC Łomża :D
|
|
Zastanówcie się nad jednym: każdy kto ma dom poza Łomżą, czy to jest Piątnica czy Konarzyce, dostaje rejesrację BLM. Tam nie mieszkają kierowcy, którzy tak jak większość mieszkańców Kolna czy Zambrowa odwiedza Łomżę we wtorki i piątki. Ja sama przeprowadziłam się do Piątnicy jakiś czas temu i dopóki nie było rejestracji BLM nikt nie oceniał mojej jazdy pod kątem zamieszkiwania w mieście czy 'na wiosce'. Kilka tygodni temu pojechałam z mym dziecięciem do Domaxu i niestety musiałam postawić na parkingu pod Biedronką. Wychodzę i oczywiście jestem zastawiona, akurat była wysoka temperatura i nic tylko czekać na gamonia aż łaskawie przyjdzie i odjedzie. Gamoń na blachach BL, ja na BLM. Koleś wychodzi po kilku minutach z Biedronki i na komentarz dotyczący jego umiejętności za kierownicą i logicznego myślenia odpowiada 'a skąd miałem wiedzieć że pani jest z dzieckiem...'. Brawo po raz pierwszy! Towarzyszka jego, dziewczę dwadzieścia kilka lat mówi do niego: 'Patrz, to nawet nie są łomżyńskie blachy", po czym się uśmiecha. Brawo po raz drugi! Nie dość, że idioci mnie zastawiają, to nie mam prawa się czepiać, bo nie jestem zameldowana w Łomży. I ta historia pokazuje przykrą prawdę, że zamiast zastanowić się nad swoją jazdą i umiejętnościami za kółkiem, wystarczy walnąć tekstem o innych blachach i poczuć się wybrańcem losu... Żenada.
|
|
No wiesz, niektórzy nigdy nie wyprowadzą się poza Łomżę, właśnie dlatego, że będzie na nich ciążyło brzemię BLM więc wolą pozostać BL-kami ;)
|
|
Buehehe... Jasne, na pewno jest to główny argument przeciw zbudowaniu bądź kupieniu sobie domu poza Łomżą... :)
|
|
szczerze mowiac to ten temat jest do bani, w ogóle nie potrzebny, a co to za roznica kto jaką ma rejestracje? piszecie takie pierdoły, że aż głowa boli, jakby nikt nie miał wstępu do Łomży, zwróccie uwagę, że Wy poza Łomże też z wyjeżdzacie. Chca przyjeżdzać to niech przyjeżdzają, przecież nic złego nie robią:)
|
|
A co tu blachy mają wspólnego z wieśniactwem, czyli zachowaniem w/w. W Łomży nie brakuje takich osób (znam wielu). Byłem kiedyś świadkiem jak dwóch takich pokazywało co to nie oni do momentu aż jeden udeżył w drugiego debila. Jeden uciekł bo był po piwie a drugi sie rozpłakał bo jak wytłumaczy ojcu co sie stało, a mieli gdzieś po 24 lata (śmiech :-) Łomża to większa wioska tylko tyle że krów i świń mało
|
|
Moi rodzice mają2 samochody i na każdym z nich BKL, ale to nie znaczy, że są jakimiś zacofańcami co nie umieją jeździć, albo walą popisówy żeby komuś zaimponować. Jestem z Małego Płocka. Uważam, że jazda nie zależy od rejestracji tylko od kierowcy...przykładem jest pacjent( z mojej gminy :( ), który odwalił wielkie show w Łomży i bawił się w "kryminalnych". Czy za to co on zrobił mają cierpieć wszyscy z rejerstracją BKL??
|
|
BKL = Będę Kiedyś Łomżyniakiem :) (sam mam samochod na BKL)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |