wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uwaga! Rusza LLUG - Lomza Linux Users Group! Zapraszamy do rejestracji!

Zgodnie z zapowiedziami, oficjalnie rusza LLUG (Lomznski Klub Użytkowników Linuxa)!

Portal jeszcze nie powstal, ale można już deklarować przynalećność poprzez rejestrację ONLINE!

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do rejestracji. Na dniach, zostanie ustalony preferowany czas/miejsce spotkania organizacyjnego!

Formularz rejestracyjny:
http://llug.zh.pl/rejestracja/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uwaga! Rusza LLUG - Lomza Linux Users Group! Zapraszamy do rejestracji!

Dokladnie, potwierdzam te informacje. Rowniez zapraszam. Chlopaki i dziewczeta, razem w koncu zrobimy cos sensownego dla idei wolnego oprogramowania. Celem tego przedsiewziecia jest sformowanie stowarzyszenia ludzi, ktorzy wspolnie pomoga rozwijac sie spolecznej mysli linuxowej ;)

A na powaznie, wg mnie, glownym celem bedzie po prostu wzajemna pomoc i edukacja. Jednak wszystkie szczegoly omowimy, kedy zbierze sie juz garstka chetnych. WYznaczymy wtedy rowniez rozne cele itp.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wszystko fajnie.. na wszelki wypadek wpiszcie klauzule o Ochronie danych osobowych. No i pusccie to po https.

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Już się chciałem rejestrować, ale jak zobaczyłem, że hasło nie jest w żaden sposób chronione, zrezygnowałem

No.... i widzę, że formularz nie filtruje danych :-) Co znaczy, że sprytniejszy użytkownik może moje dane odczytać..zmienić itd. Jedenasta osoba to te niefiltrowane dane ;-)

Też się zarejestruję jak zrobicie to Chłopaki tak "nie beta" :-) Ewentualnie służę pomocą przy tych formularzach, php i wogóle w linuxie :-)

Jest jeszcze jeden powód dla którego nie skorzystam z tej strony, aby się zarejestrować muszę podać nazwisko i imię, a tych danych nigdy nie podaję w necie (no chyba, że mam pewność, że nie zostaną one ujawnione osobom które nie muszą ich znać).

trocha jakby sie bylo o co martwic :/ zabija cie za to nazwisko ? boisz sie jakbys wpisywal sie na liste stracentow w rosyjskiej mafii :/

"Autor: KrzyzaK (149.156.222.---)
Data: 11-07-07 12:19

No.... i widzę, że formularz nie filtruje danych :-) Co znaczy, że sprytniejszy użytkownik może moje dane odczytać..zmienić itd. Jedenasta osoba to te niefiltrowane dane ;-)

Też się zarejestruję jak zrobicie to Chłopaki tak "nie beta" :-) Ewentualnie służę pomocą przy tych formularzach, php i wogóle w linuxie :-)"

to ze nie dostales komuniaktu błędu to nie znazcy ze nie są dane filtrowane ;)

Nie chcialo nam sie pisac komunikatow do wszystkiego.

"Autor: trocha (---.multimo.gtsenergis.pl)
Data: 11-07-07 10:31

Już się chciałem rejestrować, ale jak zobaczyłem, że hasło nie jest w żaden sposób chronione, zrezygnowałem"

Zapraszam, na Twoje zyczneie dokonalismy tej zmiany ;)

"
Jest jeszcze jeden powód dla którego nie skorzystam z tej strony, aby się zarejestrować muszę podać nazwisko i imię, a tych danych nigdy nie podaję w necie (no chyba, że mam pewność, że nie zostaną one ujawnione osobom które nie muszą ich znać).
"

Te dane nie sa dalej obrabiane przez zaden program, sa jedynie dla nas i dla was, jesli zostaniecie aktywnymi czlonkami. To tak jakbys wyslal nam papierowe zgloszenie... Obecnosc w kazdym stowarzyszeniu wymaga, by byla utworzona baza czlonkow. Wszystkie te dane sa niejawne i nie beda publikowane. Dodam, ze oprocz nazwiska i imienia nie pobieramy od was zadnych danych szczegolowych, jak adres zamieszkania, czy data urodzenia.

Ja dodam, ze to haslo ktore macie podac to tylko propozycja hasla. Konta na razie mamy zamiar tworzyc wam recznie, jesli haslo bedzie za proste to uzupelnimy je o rozne dodatki, ewentualnie wygenerujemy wlasciwe sami ;)

O wszystkim zostaniecie powiadomieni, ale wstepnie zakladamy, ze wszystko zostanie ustalone na pierwszym spotkaniu -tzw grupy zalozycielskiej.

"trocha jakby sie bylo o co martwic :/ zabija cie za to nazwisko ? boisz sie jakbys wpisywal sie na liste stracentow w rosyjskiej mafii :/"
Po prostu takie mam zasady, że nie podaję.
"Ja dodam, ze to haslo ktore macie podac to tylko propozycja hasla. Konta na razie mamy zamiar tworzyc wam recznie, jesli haslo bedzie za proste to uzupelnimy je o rozne dodatki, ewentualnie wygenerujemy wlasciwe sami ;)"
Mogę wiedzieć w jaki sposób sprawdzacie, czy hasło jest poprawne, czy nie??

trocha: to może jeszcze cały kod źródłowy byś chciał? ;)

sprawadzamy czy hasła są alfanumeryczne oraz czy zawieraja duże/małe litery oraz odpowiednią długość.
Sprawdzanie nie następuje na poziomie formularza, to co podajecie to tylko propozycja która może nawet nigdy nie być wykorzystana. Jest to tylko tymczasowa informacja.

Ale czy jest to na tyle istotne by robić wokół tego tyle szumu?

Chce powiedziec tylko jedno i to do tych od narzekania!!

DAJCIE K...WA SPOKUJ!! PORAZ PIERWSZY COS TAKIEGO POWSTAJE W LOMZY I MA SZANSE SIE UDAC!! A TU SAMA KRYTYKA... ZE IMIE..NAZWISKO...BRAK SSL-A...A KOGO TO!! WAZNE ZE KTOS POSWIECIL SWOJ CZAS( ZALOZE SIE ZE BARDZO CENNY!! ) I ZROBIL WOGOLE JAKAS STRONKE!! WIEC BEZ NARZEKAN!! ALBO ZROBCIE SWOJA!! ZE WSZYSTKIM O CZYM WAM SIE MARZY!!

Ja sie zarejestruje i podam imie i nazwisko ... i wymysle sobie jakies banalne haslo ...

Pozdro.

P.S.

Przeciez to nie bank!!

Poszlo ... banalny login i banalne haslo :D .... I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY :D ...

Czekam na I spotkanie z niecierpliwoscia.

Pozdro.

GRATULUJE !!!
Pomysl bardzo dobry.
Zycze powodzenia chlopaki. I dziewczyny tez jesli juz sa :).

nie ma :/ a szkoda ;)

hm... ale ja nie wiem o co chodzi... ;)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

a co będzie jeśli podam nieautentyczne dane? tzn Tomcio a nie Tomasz jak mam w dowodzie? ;P ... oczywiście żartuję i popieram pomysł :)))

widać wówczas kto ma jakie do togo podejście.
Ale i tak najważniejszy jest mail. Bo to na niego zostanie rozesłana wiadomość o pierwszym spotkaniu.
Dziękuję za poparcie.

Cytat:

nie ma :/ a szkoda ;)

Pomalutku :) ... dziweczyny tez sie znajda :D ...

czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi ? :D

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

drzewko_szczescia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Linux oraz http://www.kiernek.yoyo.pl/?opcja=lgul

A pytanie mam w jakim celu zostało to wogóle stworzone? Tak żeby sie tylko zarejestrować i już ? a nie możecie zrobić jakiegoś ładnego foruma w PHPie ?

hmm....

jestesmy w trakcie robienia calego portalu

Dokladnie, na dniach bedzie sie rozwijac i mysle, ze w przyszlym tygodniu calosc ruszy...

Mile widziani chetni do wspolpracy.

Co sie stalo z ŁLUG?

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org