piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Łomży

Czy jesteście zadowoleni z obecnego prezydenta Łomży?? Proszę o krótkie odpowiedzi TAK/NIE. Na koniec zrobimy podsumowanie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Łomży

Nie.

Big,
a ta ankietka to na czyj obstalunek?

Weś przestań qrwa niech spierdala jak najszybciej!!

tak jak i z poprzednich i z przyszłych

NIEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nie znam obecnego prezydenta Lomzy, wiec nie bede sie wypowiadal na jego temat. Za to mialem ostatnio okazje poznac vice-prezydenta miasta, Pana Krzysztofa Choinskiego, ktory towarzyszyl druzynie LKS-u podczas jej wizyty w Stanach.
Przyznam, ze bylem mile zaskoczony osoba p. Choinskiego, ktory okazal sie bardzo rownym gosciem - grzecznym, przystepnym i potrafiacym znalezc czas dla wszystkich zainteresowanych wymiana zdan, tak o tematyce Naszego LKSu, jak i o walorach czy bolaczkach Lomzy i jej mieszkancow.

Alez czego innego by sie tu spodziewac po ... jednym z absolwentow tej naszej poczciwej i kochanej 'Drzewnej'? ...D.

wychu

: BIG_NJ ...
nie wiem czy jak masz te 14 lat to czy powinienes sie polityka interesowac...

zawsze ludzie beda plakac i mowic, ze nie sa zadowoleni z prezydenta...tak bylo, jest i bedzie

pozdrawiam

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

A w Łomży jest Prezydent?

ściemka wszystkim

nie jestem zadowolony poniewaz nic nie robi dla osiedla gdzie mieszkam !!

tzn?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

a p.Prezydent w jakim charakterze był w Ameryce z pilkarzami?

zły_człowiek co to cie obchodzi ile mam lat ???

pokażcie mi prezydenta Łomży, czy ktoś taki jest?

ściemka wszystkim

Chociaż nie jestem z Łomży tylko z okolic, to nie jestem zadowolony, bo od kilku lat obiecuje tartan na stadionie, a jak narazie to nie można porządnego remontu dla kopaczy zrobić....

Wychu, zakochaj się w "Choinie". Nie zapomnę temu Panu "Dni Łomży 2007". No te odczyty IPN i koncerty ŁOK, niom malina. Takich zs.....stych dni w Łomży nie pamiętam i nie zapomnę, zwłaszcza te odczyty IPN (nie wiedziałem że UB i SB-owcy byli wtykami kościoła w strukturach władz PRL). Pouczające.
A w Zabrowie poprostu były "DNI ZAMBROWA!!!!!!" Z A M B R O W A. B o tam się pojechałem zabawić, bo "Prezydenci?" "Łomży" byli w komży i IPN-y słuchali jak SB Polskę wyzwalały i "wyzwoliły". Od rozsądku i odpowiedzialności. Niech żyją władze Łomży i ich "Dni Łomży"

'Have no fear', czuubku - wychu juz nie az tak kochliwy ... przynajmniej juz nie w tych jego 'latach' ...:D.

Oczywiste chyba, ze to co przytoczylem to byly takie szybkie me spostrzezenia wzgledem wylacznie prywatnej osoby p. Choinskiego i wcale nie dotyczace jakichkolwiek osiagniec czy niedociagniec podczas sprawowania Jego oficjalnej funkcji. Bo jakby mi tu? Ta role 'ostawilem' po prostu dla ludzi o pokroju 'czuubka', 'Stefanka' i podobnych im ubocznych obserwatorow i z 'szybkim spustem' krytykow nie omieszkajacych sie zaraz dowalic tym przy wladzy przy kazdej pierwszej lepszej okazji, czyli tak typowo ... 'po lomzynsku' :(.

Zreszto te moje ostatnie obserwacje wcale nie odbiegaja od poprzednich mych sentymentow wobec calej tej grupki gosci z Lomzy - tak zawodnikow, dzialaczy, jak i kibicow. Po prostu ludzie umieli sie zachowac i zrobili na wszystkich b. mile wrazenie. Ot, co!
wychu

No,
szanowny panie,Jesli uznajesz moje zapytanie,
,,w jakom charakterze występował Prezydent na wyjeżdzie z piłkarzami do USA ?,,za wielki nietakt z mojej strony, to faktycznie, masz prawo tak myśleć.)

Panowie skończcie OT. Tak właściwie, to ten temat powinien być na politycznym.
Mój głos: NIE.

NIE, bo za dużo wchodzi w tyłek księżom

NIE

NiE

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org