Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ranking szkół Łomżyńskich !!! |
..... tak jak w temacie... która waszym zdaniem z Łomżyńskich szkół średnich jest najlepsza, czymś się wyróżnia .... najlepiej odpowiedzi uzasadnijcie !!!!.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ranking szkół Łomżyńskich !!! |
Ja tam nie wiem ktora jest najlepsza ale jak chcecie miec troche luzu to wpadajcie do ekonoma.
|
|
HMmm no ale co to znaczy najleprza?? Czy że dobrze nauczą i przygotuja na studia? czy nie trzeba się uczyć bo nauczyciele wszystko olewają
|
|
Naj to naj.... ogólnie... biorąc wszystkie kryteria pod uwagę !!!
|
|
I
|
|
I
|
|
I
|
|
Niezaprzeczalnie najlepsze jest II LO!!!! :) inessa
|
|
Najlepiejna przygotuje Cię na mature i studia pierwszy ogólniak, ale jak chcesz iść do kozackiej szkoły to idź do ekonomika :)
|
|
Pani Knopkiewicz ze spolecznego bleeeeeeeeeeee!!! Zeby nie ona bylo by cooooolll!!!
|
|
O pierwszym krążą legendy..., typu że mamy tam szafki jak w amerykańskich szkołach i ogrom innych podobnych... Ale fakt faktem jest dobre i ma fajną atmosferę.
|
|
Bo ja wiem czy w I jest fajna atmosfera.... można polemizować !!
|
|
Ja nie narzekam :-) Są jak wszędzie debile i fajni ludzie, tyle, że tych drugich jest tu znacznie więcej. A nauczyciele niektórzy są naprawdę fajni i takich jes niemało (np. pani Urbańska), a niektórzy, wiadomo, naprawdę niefajni. Ale mi się podoba. W każdym razie trzeba przyznać że dresiarze, to u nas wyjątek.
|
|
więc tak naj lepsze są szkoly : 1lo 2lo 3lo ekonom jański jest spox tylko ze tam trzeba w galowym ubraniu lazic (da sie z tym oswoic).sam ucze sie w janskim ta buda jest spox tylko ze malo ludzie chodzi do niej :( LoRd.^oo7*
|
|
Ja tam nie trawie rzadnej szkoły, no ale jak juz trzeba wybrac tą naj to bez dwóch zdań EKONOM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |