Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZUKAM DOBREGO LAKIERNIKA Z ŁOMŻY |
Tak jak w temacie, poszukuję dobrego, sprawdzonego i taniego lakiernika z Łomży, mam kilka elementów plastikowych do porządnego polakierowania, nie chcę tego robić sam sprayem, bo jakość tego będzie kiepska, a pistoletem i z podkładem wyjdzie dobrze :) Macie kogoś godnego polecenia. Interesują mnie konkretne namiary. Z góry dzięki za pomoc :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZUKAM DOBREGO LAKIERNIKA Z ŁOMŻY |
ja sam lakierowałem... wszycy mówili, że farba zejdzie za pół roku... a siedzi już dwa lata i wszystko jest ok... ścierasz na gładko papierem, odtłuszczasz, malujesz podkładem, zwykłym lakierem i dajesz na to bezbarwny... wszystko będzie git... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Niby tak, ale to elementy z wnętrza samochodu i chciałbym, żeby to było dobrze zrobione. Jak nie znajdę nikogo to wtedy sam się za to zabiorę. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
no właśnie ja lakierowałem elementy deski rozdzielczej na srebrno :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
jedź do chłopaków z kisielnicy piotr
|
|
Piotrek, ale u nich są długie terminy i ciekawe, ile by mnie skasowali :D chociaż za zderzaczki w tamtym roku policzyli ładnie :) P.S. Jak komp chodzi? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
przeciez napisał ze szuka lakiernika z Łomży a nie z kisielnicy
|
|
Polecam Studio Oliwia . Tam ci pięknie polakierują lakierem do paznokci .
|
|
Kry12, ależ Ty jesteś przezabawny uhuhuuhuh uśmiałem się do bólu ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Co prawda, to prawda ...
|
|
Ktoś coś jeszcze na temat w tym temacie :D ? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ty się dopiero ładnie wypowiedziałeś . Absolwent ILO . Ciarki mnie przechodzą .
|
|
Widzisz, właśnie tutaj ujawnia się Twój brak inteligencji, popatrz, w jak łatwy sposób można kogoś sprawdzić :) Wystarczyły dwa moje posty i tak żadnego z nich nie zrozumiałeś ani nie dostrzegłeś ironii: "Kry12, ależ Ty jesteś przezabawny uhuhuuhuh uśmiałem się do bólu" i drugi, w którym specjalnie napisałem tak jak napisałem, czyli: "Ktoś coś jeszcze na temat w tym temacie :D ?" sygnalizując to uśmieszkiem :D P.S. Przepraszam resztę za mały OT ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Nie obrażaj nikogo . Nie wiem dlaczego uważasz się za miernika inteligencji? Nie znasz mnie na tyle . Chyba jesteś jeszcze bardzo młody(18-19). Jak możesz określac poziom mojego IQ po jednej, byc może prowokacyjnej odpowiedzi. No ale kontynuuj, proszę .
|
|
Ty mnie pierwszy obraziłeś, więc dlaczego miałem pozostać Ci dłużny? Dobra, koniec tematu. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Dobra.
|
|
Znam jednego ale nie jest z Łomży .... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
A wiec nie polecam zakładu P kurak ... dla ciekawych moge wyjaśnić dlaczego jest mnóstwo powodów
|
|
Drozdowo. Malowałem tam drzwi i bok i jest super, a dużo taniej od naszych "fachowców". Dużo!
|
|
Po wyjasnieniu sprawy powiem wszystko
|
|
Poleca pana Wladka z kupisk staruch,tel 694488425. Super robota i cena też.
|
|
Witam, możne ktoś mi poleci dobrego i niedrogiego blacharza-lakiernika z Ostrołęki lub najbliższych okolic? Chętnie może być ktoś kto robi takie naprawy amatorsko. mam do pomalowania zderzak i praę rys na błotniku od mondeo 95'
|
|
ile za element w drozdowie?
|
|
Makmarc jaki ty obrażalski ;P jesteś , wyluzuj stary
|