Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemcewicza - jakie to osiedle?? |
Jak w temacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemcewicza - jakie to osiedle?? |
poludnie
|
|
południe
|
|
z tego co wiem to Julian Ursyn, cy cuś? ściemka wszystkim
|
|
No wiem że na Południu leży, ale przecież są osiedla takie jak Armii Krajowej czy Górka Zawadzka, ale nie wiem do jakiego dokładnie Niemcewicza należy.
|
|
No wiem że na Południu leży, ale przecież są osiedla na Południu takie jak Armii Krajowej czy Górka Zawadzka , ale nie wiem do jakiego dokładnie Niemcewicza należy.
|
|
przeciez to przy Zawadzkiej... masz dzieciaku problem... dopiero sie urodziles i rodzice nie chca Ci zdradzic gdzie mieszkasz? z nimi pogadaj ;p
|
|
Niemcewicza jest na Górce Zawadzkiej - Armia Krajowa to takie jak Por. Łagody, Kazańska .... www.level6.yoyo.pl
|
|
Mam problem, bo nie mam rodziców i nie mieszkam tam tylko mój kolega. :(
|
|
Miałem nie wchodzić na 4lomza, ale nie mogę przepatrzeć co wypisujecie na temat ulicy Niemcewicza. Gdzie Wy się uczycie, że nie znacie podstawowych rzeczy o swoim mieście. Więcej możecie przeczytać w temacie link poniżej Piłsudskiego Będącemu w budowie osiedlu mieszkaniowemu w obrębie ulic Zawadzkiej i Gwardii Ludowej nadano nazwę Osiedle Konstytucji, a ulicom projektowanym na tym osiedlu nazwę: Stanisława Małachowskiego, Hugo Kołłątaja, Jędrzeja Śniadeckiego i Juliana Ursyna Niemcewicza. Osiedle to powstało w latach 1983-1999 w jego zasobach jest 58 wielorodzinnych budynków mieszkalnych.
|
|
Dokładnie tak jak Maciek napisał : ul. Niemcewicza leży na Osiedlu Konstytucji tak jak wszystkie inne ulice w kwadracie ulic: Al. Legionów, Piłsudskiego, Zawadzka, Przykoszarowa.
|
|
a ja mieszkam na os. Książąt Mazowieckich :P:P:P
|
|
Oooo !! Cześć Maciek. Wpadaj czasami przynajmniej kontrolnie. Miło gościć tu eksperta. ADALL
|
|
hahaha Heniu ale Ty masz łęb ... kto by powiedział - naprawdę za dużo masz czasu wieczorem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |