Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sekcja MMA w Łomży |
Słyszałem że mamy w Łomży dwóch instruktorów MMA, wiecie coś na ten temat ??? Gdzie trenują ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sekcja MMA w Łomży |
A o kogo konkretnie Ci chodzi?
|
|
Nie wiem jak się nazywają, ale słyszałem że jest ktoś taki.
|
|
No jest, ale nie wiem czy w tej chwili sa jakies zapisy do sekcji i czy wogole prowadzone sa jakies otwarte treningi.
|
|
kolega mnie naprowadził niby są ale w Łomży nie mam sekcji MMA http://www.valetudo.pl/index.php?page=main/gateway&subpage=org/org.php
|
|
Dlatego napisalem, ze o ile wiem, to nie ma otwartej sekcji w Lomzy. Tzn. nie ma sekcji do ktorej mozna sie zapisac. A co? Jestes zainteresowany treningami?
|
|
sulima to napewno ten od tej hurtowni makaronow:P
|
|
Nie ma sekcji MMA w Łomży. Jest Brazylijskie Ju-jitsu. Treningi odbywają sie w Niedziele na 16 i we wtorek na 20:30. Trening trwa 2 godz. Zajęcia odbywają sie w salce Łomżyńskiego Klubu Karate - przy AL. Legionów.
|
|
PS: Brazylijskiego Jiu-Jitsu (BJJ) (jest to system mający na celu doprowadzenie do walki w parterze i tam skończenie przeciwnika za pomocą dźwigni i duszeń, w chwili obecnej zawodnicy bez znajomości technik BJJ praktycznie nie mają szans w turniejach Vale Tudo)
|
|
Tak jestem zaintersowany treningiem :)
|
|
NormanB mozesz zrobic tak jak napisal unomat, parter i tak jest potrzebny do MMA, treningi poki co sa na wakacje, starczy zeby zlapac chocby podstawy i pozniej pomyslec co robic dalej. Jak chcesz, to moge sie dowiedziec, co z MMA, czy cos jest albo czy jest chociaz w planach w najblizszym czasie.
|
|
se musialem nowego nicka zalozyc bo sie ze 2 tyg. nie moglem zalogowac hehe, MMA nie ma, w planach tez nie :) jest wodka i piwo heh, idz kolego na BJJ bo to podstawa i dowiedz sie co z tym boksem czy nadal istnieje sekcja, techniki uderzane na bank ci sie przydadza a bez dobrego parteru do MMA nie podchodz :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |