wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
monety

Witam! czy ktoś może zna osoby skupujące stare monety?pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: monety

JA! skupuje monety 5zł- po 4 zł:D

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

zalezy jak stare... i w ogole jakie to monety. moj wujek skupuje ale mysle ze chcialby je najpierw obejrzec :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

organizowane sa spotkania osób zajmujących sie takim kolekcjonerstwem.spotkania odbywaja się w ostatni wtorek miesiąca o godz.15:00 na poczcie głównej w łomży.jak wchodzisz głównymi drzwiami na pocztę to nie idziesz na prawo ani na lewo tylko takimi drzwiami przyciemnionymi na wprost wchodzisz i na samą górę do sali konferencyjnej.
pozdrawiam!

acha! a najlepiej to iść do takiej pani która w tym samym budynku co poczta obsługuje sklep filatelistyczny (wejśxcie obok wejścia głównego poczty) i jej sie zapytać.ona wtedy powie o której co i jak w ogóle.bo sam nie wiem czy w wakacje oni sie spotykaja ale myślę że tak.

Ja zbieram monety i może bym kupił te, których nie mam. Kiedyś z resztą zakładałem o tym temat. Jeśli masz możliwość to porób kilka zdjęć i prześlij mi na se.b.eq@wp.pl

Chce zobaczyć czy warto się fatygować, bo zależy czy takie monety są w moim posiadaniu czy nie ;).

...

Zbieram monetki nr GG 582378 napisz jakie to monetki albo prześlij zdjęcie

elmar1973

wal sei na ryj kopczasie

Angel - stawiam piwko, że monety te okażą się kopiejkami, popularesami z 20-lecia międzywojennego lub w najlepszym przypadku boratynkami. :) :) :)

fistaszek - co ma twój post do tego tematu? Czy na prawdę na tym forum panuje aż tak duży BURDEL, czy mi się tylko wydaje? Kiedy patrzę na inne fora - takie wypowiedzi by nie przeszły. Równie chamski i idiotyczny post zostałby wykasowany a użytkownik dostałby bana na ip.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org