Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orurowanie |
Siemka wszystkim! Znacie może jakąś firmę w Łomży a może okolice Łomży,która zajmuje się orurowaniem samochodów?? Jeżeli tak dajcie jakieś namiary. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orurowanie |
Brak ...
|
|
Wiem, że jest firma w Ostrowii Maz. , ale nie mam namiarów.
|
|
styropianem se walnij naokoło i git będzie.... :P ________ Malachit
|
|
kiedys mruru pcv to spoldzielnia inwalidow na alei legionow robila a ostatnio murawski sniadowo chyba???????????????????????? ____________________________________________ ... & vice versa!
|
|
kurcze ja gdzies widzialem baner ... zdaje sie ze na ul.poznanskiej (miedzy mostkiem a stacja paliw) ale nie na 100 procent.... sprawdzic warto!
|
|
W Ostrowii jest firma, to ta sama, która maluje i przeprowadza renowacje felg, bo u nas też nikt tego nie robi, tylko do nich wysyłają.
|
|
zenuak sprawdzę co to za reklama akurat mieszkam na poznańskiej. goostav rury pcv?? heheh
|
|
Niestety. W okolicach Łomży nie słyszałem o takiej firmie. Najbliżej co mi przychodzi do głowy to Sokółka i firma Steeler. Podobno całakiem im to neźle wychodzi. Zresztą sam sprawdź...
|
|
ktoś orientuje się w kosztach?? orurowanie Renaul Master (dostawczy)
|
|
na Krasce gdzies...
|
|
Niunia na Krasce to szyby wymieniają... :)
|
|
odsyłam na www.allegro.pl - montaż nie jest taki trudny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |