Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siatkowka... |
17,18 i 19 odbywa sie Memoriał Huberta Wagnera w Olsztynie...ja juz zarezerowałam bilety na 2 dni...podaje stronke moze ktos z Was ma tez ochote tam pojechac i przezywac emocje siatkarskie...cena biletu 70 zł...pozdrawiam http://www.fundacjawagnera.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siatkowka... |
P.S 17,18 i 19 sierpnia...:)
|
|
Niunia zapewniasz nocleg? :D
|
|
nie :)
|
|
eee to ja się na to nie piszę :P
|
|
a po co ci nocleg?...trzeba jechac kibicowac a nie spac...jedziesz i wracasz...:P
|
|
no tak pojadę 17-stego i znowu wrócę do Łomży i tak w kółko jeździć? :P
|
|
Albo inaczej... precież nie można spać w hali... a w roli "bezdomnego" jakoś nie potrafię sobie wyobrazić...
|
|
No do Olsztyna trochę km jest. Szczerze mówiąc się nie opłaca bo trzeba na bilet 70zł + benzyna.
|
|
ale ty marudzisz strasznie Biernaczento nie jedzi i masz problem z głowy...typowy Polak z ciebie... co tylko marudzi....
|
|
Co do siatkówki to wygraliśmy ostatni mecz w grupie LŚ 3:1 z Bułgarią. I wygraliśmy grópę z dorobkiem 12(kompletu) zwyciestw.
|
|
|
Ktoś wie kiedy finały LŚ ? Będzie jakieś losowanie grop czy faza pucharowa co i jak z tym turniejem ?
|
|
Ja pierdziele jakie narzekacze. Nie chcecie jechac, rodzice Was nie chca puscic to po prostu nie jedzcie, zamiast pisac pierdoly.
|
|
wy chyba malo rozumiecie?!...nikt wam nie kaze jechac na 3 dni a tak apropo to Memoriał trwa 5 dni dla waszej wiadomosci jak juz tak narzekacie...2 pierwsze dni sa w Elblągu i Ostródzie...a pozniej 3 dni w Olsztynie...i mozna pojechac na jeden dzien i obejrzec 3 mecze bo na tyle jest jeden bilet; nikt nie kazde na 3...ja jade na 2 bo mam taka ochotę i nie stwarzam wiekszych problemow...pozdrawiam
|
|
Wesoly_Romek to ci sie moze przyda: http://pzps.pl/page.php?id=2007_1
|
|
Co ty pierdzielisz Niunia...
|
|
?????...a co jest nie zrozumiałe dla ciebie??
|
|
Witam Zarezerwowałem bilety na trzy dni ale w piątek 17.08 mogę mieć kłotot z dotarciem na mecz. Mogę sprzedać 4 bilety na mecz POLSKA - HOLANDIA po cenie zakupu. AZAZEL
|
|
Wybiera sie ktos moze na Turniej Finałowy Ligi Swiatowej 13 lub 14 lipca ? Ktos moze chce zakupic bilety ? Mam kilka na sprzedaz w dobrych miejscach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |