wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nokia 6600 i Heya gg

Przepraszam,mam pytanie.Czy ktoś z Was posiada na tej Nokii Heyagg i czy ona działa?Proszę o podpowiedź bo nie chcę wydawać $ na starter w ciemno.Z góry serdecznie dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nokia 6600 i Heya gg

lukasz na stronie www.heyah.pl w zakladce heyahgg jest opisane w jakich modelach mozna to zainstalowac.

JUZ ZAINSTALOWAłEM TE GADU GADU,NIBY WSZYSTKO DZIAł,ALE MAM JEDEN IRYTUJąCY PROBLEM.Otóż gdy odpalam te gg i z nigo korzystam natarczywie wyświetla mi się taki oto komunikat: "Zgadzasz się żeby aplikacja HeyahGGużywała sieci i wysyłała lub odbierała dane?"Pojawia się to praktycznie co kilka sekund i jest to strasznie denerwujące,szukałem porad ale nic na ten temat nie znalazłem.Może ktoś z Was mógłby mi pomóc?Mam nokię 6600.Pozdrawiam

i?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org