Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo Jazdy ? Gdzie i Co ? |
Witam chciałbym sie dowiedzieć gdzie w Łomży można zrobić najtaniej Prawo Jazdy i gdzie najlepiej według was jest sie zapisać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo Jazdy ? Gdzie i Co ? |
nie wiem czy najtaniej ale wiem że po ich nauce skuteczność zdawania jest spora. Sobieski za torami przy gazowni mają swoja siedzibę
|
|
w wordzie wykazalo ze 93% zdaje od Ferenca wiec jest to jeden z najlepszych osrodków . Ja tez tam robilam i za pierwszym razem zdalam;d
|
|
bum napisał(a): > w wordzie wykazalo ze 93% zdaje od Ferenca wiec jest to jeden z > najlepszych osrodków . Ja tez tam robilam i za pierwszym razem > zdalam;d A gdzie to jest?
|
|
1. Temat przerabiany na forum setki razy !!!!!!!!!!!!!!!! Wystarczy poszukać !!!!!!!!!! - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=82429&t=82153#reply_82429 - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=74297&t=74259#reply_74297 - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=94093&t=91100#reply_94093 I pewnie wiele innych, których szukać mi się nie chciało, bo ja nie mam takiej potrzeby.
|
|
Ośrodek Szkolenia Kierowców Szosa Zambrowska 61a tel.503 194 324
|
|
ja chodzę do Kazika i nie żałuje ;). 900zł i bardzo fajnie Dworna 3 ...
|
|
Ferenc jest hm.. za losiem na przeciwko plastyka mowie ci najlepszy ......i nawet egzaminatorzy lepiej patrza jak z ferenca mowie cie
|
|
polecam świderskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elmar1973
|
|
człowieku mnóstwo tematów było na ten temat wystarczy sięgnąć w spis tematów.
|
|
Ja i moi znajomi robilismy prawko pare lat temu u Ferenca i bardzo polecam. Wszyscy zdali za pierwszym razem. Wiec skutecznosc *********. Spoko intstruktorzy i firma stawia na profesjonalizm. Polecam.
|
|
a teraz slyszalem ze jest jeszcze lepiej
|
|
bum- klasyczny przypadek zakladania specialnie konta, aby tylko rozslawic jakas firme, badz zareklamowac...jak tu w tym przypadku" osk Ferenc" ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
temat brzmi gdzie na prawo jazdy, wiec wyrazam swoja opinie, polecam, zeby komus pomoc w wyborze. czy kazde dobre zdanie na jakis temat bedzie kryptoreklama?! nie sadze. udanych wyborow.
|
|
polecam Ferenca, zdałam za pierwszym razem i trzy moje koleżanki także :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |