wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zapach w Łomży

Od Paru dni w Łomży u nosi sie jak by to delikatnie powiedzieć nie przyjemny zapach nie wiem skąd tak to zalatuje ale po prostu capie w całej Łomży Nie wiem jak to miasto ma pozyskiwać turystów jak tu pojawi sie nowy człowiek to odraz to miasto odrazi go

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zapach w Łomży

Od kiedy pamiętam zawsze "okresowo" zalatywało wieczorami z PPSów przynajmniej na os. Południe.
Kiedyś, kiedyś jeszcze na Zjeździe czuło się fetor z oczyszczalni, no ale z tym to się jakoś wyciszyło. Zmodernizowali co trzeba i wszystko gra.

co jakiś czas to nawet z oczyszczalni powiewa...
Może nie dokjońca zmodernizowali?

Po takich desczach jakie ostatnio nas odwiedziły, studzienki sciekowe nie wytrzymały i scieki wydostały sie na powierzchnie:)

O studzienki deszczowe to sie dba zawsze a nie tylko wtedy ,gdy istnieje grozba zalania. Wczoraj PO RAZ PIERWSZY OD 29 lat SŁOWNIE : (DWADZIESCIA DZIEWIĘC) WIDZIALAM PRACOWNIKOW CHYBA MPGKiM sprawdzajacych studzienki---cud! istny cud!

bagrmosen

a ja czesto widze pracowników mpgkim sprawdzajacych studzienki he

w wakacje zawsze są remonty i modernizacje na PEPEES przed kampanią, która startuje we wrześniu.

jeżeli grzebią coś przy zbiornikach osadowych to będzie śmierdziało - niestety

moze zaklady celulozy ??

jeżeli mówisz o Ostrołęce to obawiam się, że nie ma szans na to żeby, aż w Łomży zaśmierdziało

oj nie bylbym taki pewnien. jezeli masz dostatecznie lat(nie podwazam twojego wieku) to mobys sie przekonac ze ten zapach mogby pochodzic wlasnie z tych zakladow...

To Lomza jest na etapie pozyskiwania turystow? Bez obrazy ale w Lomzy naprawde nie wiele jest do zobaczenia a poza tym jak ten turysta (zagraniczny) mialby sie dogadac z kims w Lomzy?

za to najladniej pachnie....

na przeciw stacji pryma tam gdzie jest magazyn firmy edpol, jak tam czasami ladnie pachnie przyprawami :) ladnie pachnie tez w okolicach piekarn hehe

To i tak lepsze niż celuloza w Ostrołęce :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org