Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szalety miejskie |
Witam wszystkich którzy będą czytać moją myś i będzie mi miło jesli ktoś wreszcie cos z tym zrobi. Mieszkam na pieknym osiedlu południe, ceny mieszkań są nam wszystkim znane. Ale...! kupując mieszkanie nie wiedziałam, że w krzaczkach obok jest szalet miejski. Ciągle siedzą w nich klienci sklepów monopolowych. Nie wiem czy ten problem istnieje przez sklep czy z powodu braku szaletów, aczkolwiek nie wykluczam niedbalstwa ludzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szalety miejskie |
A gdzie w Łomży są szalety
|
|
I niech se leja w tych krzakach, nic sie im nie stanie. Ja bym nawet 50 metrow nie szedł na chate by sie odlac tylko bym lał na pierwsze drzewo czy mór z brzega ;)
|
|
Maniek88--- i tu widze...powazny blad! raczki trzeba umyc! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
SZALETY KOCHANI TO MY WSZYSCY MAMY W DOMACH. MNIE JAK SIE CHCĘ TO ZA KRZACZEK NIE KICAM INO DO DOMU NIOSĘ!!!!!!!!!!!!!
|
|
dobry temat iwcia. Nie tylko siusianie. W niektórych częściach miasta (południe) panowie zasiadają do degustacji już od rana. Oczywiście na publicznych skwerkach. Władze miasta nie reagują (policja, straż miejska). Może trzeba by zacząć zdjęcia robić ?? ADALL
|
|
Zdjęcia nic nie dadzą. Mieszkam na południu i miałem piękny widok na pole aż do Sybiraków i widziałem, jakie libacje odchodziły na polu na KAMIENIU :) Ale odkąd ruszyła budowa bloku kamienia nie ma. Mało tego, rusza kolejna budowa kolejnego bloku, a ma być ich aż 7 i Biedronka :D
|
|
Kiedyś był szalet na placu pocztowym. W srodku na wersalce siedziała babcia klozetowa z kawalerem i papierochy palili że aż w oczy szczypało. Za siusianie 0,50 zł za grubszą robote 1 zł. Papier na wydział. hehe ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |