Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telefon |
chce nawiazac połączenie z komy, nie ma sygnalu i wyskakuje mi komunikat"sprawdz uslugi operatora", dlaczego? co to moze znaczyc? pierwszy raz mi sie to zdarza pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telefon |
Przeciążenie sieci może jest
|
|
Spróbuj wejść w ustawienia połączeń i poszukaj takiej opcji jak WYSYŁANIE WŁASNEGO ID(chodzi o zastrzeganie numeru)wejdź w nią i ustaw opcję USTALA SIEĆ>Powinno być potem ok
|
|
Udało sie?
|
|
udało sie, dzięki pozdrawiam
|
|
spox,ciesze sie ze mogłem Ci pomóc :)
|
|
Ap ropo telefonu,kosztuje coś zastrzeżenie numeru komórkowego??
|
|
Jak masz abonament to możesz zastrzec z telefonu, a jak masz na karte to niestety, ale nie możesz... Z tego co wiem - opcja bezpłatna ;). ...
|
|
Jeżeli masz w Orange na karte to mozesz zastrzec nuer dzwoniąc pod *500 :) Tylko pamietaj aby później wpisac #31#********* (Numer telefonu osoby do które dzwonisz)
|
|
A ja mam tak że ustawiam w ustawieniach telefonu i do wszystkich mogę dzwonić z numeru zastrzeżonego , a mam w POPie .
|
|
Bartes a czy są u Ciebie rzeczy niemozliwe ? Chyba nie.
|
|
w jakiej masz sieci?abonament czy karta?powiedz a moze ci pomoge
|
|
np.ja mam w Dawnym IDEA MIX(jeszcze przed Orange)i przy aktywacji numeru koleś z salonu pytał mnie czy chcę mieć RUCHOMĄ prezentację własnego numeru ,i właśnie ustawiam to sobie w opcjach wtedy kiedy chcę mieć zastrzeżony.Więc proponuję przejść się do salonu i popytać o szczegóły.........POZDRAWIAM :)
|
|
worange wystrczy zalogowac sie na swoje gonto na orange.pl, kliknąc na orange-online i tam mozna włączac i wyłaczac parwie wszytskie uslugi. Włącznie z powyższymi CLIP i CLIR. Te akurat są za darmo i nie trzeba tak jak ptysiek podpowiada zadnych kodow uzywac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |