wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kobiety - kto je zrozumie

Mężczyzna może ocalić swój kraj, rządzić całym światem, zdobywać wieczną sławę jako filozof... jedynie dla swej żony będzie zawsze tylko zwykłym głupcem... (Wilder)
Historia jak z bajki... Ona piękna, młoda imigrantka która przyjechała za nim z jakiejś góralskiej wioski obok Zakopanego, On przystojny, młody obiecujący artysta - pisarz i malarz, pracujący w stanach w zawodzie lecz innymi pędzlami - szerszymi, i farbą też niby olejną lecz w dużych puszkach i na większych, z reguły jednokolorowych przestrzeniach. Żyli szczęśliwie w jakimś basemencie, nurzając się w namiętności i ogromnie szczęścia. On powoli zyskiwał sławę w światku artystycznym, jego obrazy zdobywały nagrody, lecz niestety nie szły za tym duże korzyści finansowe. Ona zaś nie widziała w jego obrazach tyle uroku co w majtach Victoria secret, a woń farby nie przypominała w żaden sposób perfum od kleina. Jak każda kobieta kochała czułość i delikatność, czemu dała dowód dając pewnemu dobrze zbudowanem kontraktorowi. Potem coraz częściej dawała mu ten dowód, a potem pewnego dnia pluneła w twarz Dawidowi malarzowi i zabierając wszystko przeniosła się do Staszka budowlańca.
Wieczorami siedziała umalowana drogimi perfumami będąc podziwianą przez kontraktorów, Staszek nie dawał jej potem spać całą noc. Dawid z wielkiego zalu malował, coraz lepiej.... i lepiej...
Dziś siedzę z Davidem w drogiej restauracji na jego koszt i pytam o Klaudię... W jego oczach pojawia się smutek, cicho mówi... Po jakiś 3 miesiącach znudziła się Staszkowi, dał jej kopa w śliczny tyłeczek i wyrzucił na bruk. Chciała wrócić, dzwoniła błagała lecz było za póżno. Teraz przechodzi z rąk do rąk, z dawnej urody i klasy zostało tylko wspomnienie. Są po rozwodzie, a on nie może jej zapomnieć... lecz to już nie ona.
Wypijamy po parę kieliszeczków i wracamy do samochodu. Obaj nic nie mówimy, lecz... kto zrozumie kobietę, czego Ona chce...
Kobiety twierdzą że wszyscy mężczyżni są tacy sami, i zapewne to nie przeszkadza im ciągle ich zmieniać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kobiety - kto je zrozumie

Wszystkie kobiety mają jedną wspólną cechę:
...każda - bez wyjątku - jest wyjątkiem od reguły.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

A czy trzeba koniecznie rozumieć kobiety?

Nie jeden facet nie może zrozumieć swojego kumpla z którym się zna ładne pare lat.
A ty chcesz zrozumiec kobietę której nawet (tak mi sie wydaje) nie znasz osobiście?

ja czasem sama siebie nie moge zrozumieć i jakos zyje tyle lat i to mi w niczym wcale nie przeszkadza, wręcz przeciwnie mam czasem niezły uaw z siebie :)

Kobiety sa jak alkochol, czym wiecej go w siebie wciagamy tym bardziej nas omania.

wojtas
kobitety sa jak alkochol , czym wiecej go wciagasz tym bardziej nie wiesz co sie dzieje

nikt nie zrozumie kobiet !!!
ale co ja tam bede pisał. Wiem coś o tym. One są z kosmosu. Są inne.

Kiedyś będą mieli zony to zrozumieją.

wszystkie kobiety to sa ch... z cyckami

Kobieta to takie coś czego nigdy nie zrozumiesz. Dlatego że kobieta sama siebie nie rozumie.

'wszystkie kobiety to sa ch... z cyckami" lol :P

a my co? ch** z ch** :P?

'wszystkie kobiety to sa ch... z cyckami" lol :P

a my co? ch** z ch** :P?

Kobiet nigdy nie zrozumiemy panowie.Tak było, jest i będzie - niestety.

Grisza

O tym ze facet nie jestw stanie zrozumiec kobiety świadczy myśl, ktorą pamietam skądś z internetu. Niemiwm czy nie ztego forum nawet. Jesli tak to sorry:
KOBIETA CHCE ŻEBY JEDEN MĘŻCZYZNA ZASPOKAJAŁ WSZYSTKIE JEJ POTRZEBY, A MĘŻCZYZNA NA ODWRÓT- ŻEBY WSZYSTKIE KOBIETY ZASPOKAJAŁY JEGO JEDNĄ POTRZEBĘ!

__________________________________-

... & vice versa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org