niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Targ w Warszawie

Czy możecie mi pomóc?
Wiadomo może komuś,gdzie obecnie znajduje sie duże targowisko w Warszawie(przeniesione zostało ze stadionu)?Interesuje mnie głównie ulica i możliwie najprostszy dojazd.Doszły mnie tylko informacje że dzielnica nazywa się "Wólka Kosowa "(jeśli tak jest).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Targ w Warszawie

heh targ gdzie byl tam jest:):) tylko z korony stadionu musza zejsc i do wrzesnia stoja gdzie stali :)

Możliwe ale mi bardzo zależy na tym nowym,a właściwie na miejscu gdzie się znajduje.

tam gdzie bylo

Interesuje mnie tylko i wyłacznie te drugie targowisko,nawet jeśli już istniało ono wcześniej to przyznam iż nawet o nim nie wiedziałam.Bardzo proszę jeśli ktoś coś o tym wie pomóżcie.

jakie drugie?? Bazar Europa nadal istnieje!!

slyszalem od kolegi wietnamczyka, ze czesc azjatow juz sie przeniosla na wolke, ale nie wiem gdzie to jest

Wólka Krakowska, takie hale za Jankami, ale to nie bazar :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org