piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep F......x na Wojska Polskiego

SKlep F......x jest sklepem eleganckim, z duży asortymentem i przystępnymi cenami, ale co z tego skoro żeby cokolwiek kupić trzeba czekać po 15 min. aby nas ktoś obsłużył. Zauważyłem że w tym sklepie jest cała masa pracowników tylko że żadnej nie chce się ruszyć ty......ka dlatego proszę Szefa sklepu F.....x żeby się jak najszybciej tym zajął.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep F......x na Wojska Polskiego

Uwaga słusza poparcia

>POPIERAM<

Ps.
Najfajniejsza jest ta Pani przy kasie co zawsze liczy na głos :-P

POPIERAM. Uwazam ze sklep szybko zbankrutuje... daleko nam do normalnego swiata.. :(

A co to za sklep co oni sprzedajo ?

Tak wszystko dobrze tyle że w tym sklepie są same baby i babą jest ich szef, który jest równie leniwy i chamski. A holer... baby wogóle zachowuja sie chamsko wobec klientów zapominając się kim one są w sklepie a kim jesteśmy my. Zauważyłem, że są tam praktycznie same stare krowy, które wychawały się na komunistycznej Polsce i latach 80 jeszcze. Pracowały w sklepach jak jeszcze były kilometrowe kolejki w miesnych, zywnosc była na kartki a klienci byli traktowani jak smieci. Do dziś im to zostało.

Szkoda, że odnowili tylko sklep, a zgrzybiały personel pozostał.

pozdro

LORD ON

Lordek dobrze mówisz, szkoda ze nie zmienili personelu.

MARCIN

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org