Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2 liga, 2 liga ŁKS |
Zostajemy w 2 lidze. Kary zostały podtrzymane a nawet zaostrzone. www.90minut.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2 liga, 2 liga ŁKS |
A tak chciałem być pierwszy w podaniu tej informacji. ŁKS w II lidze. Hura!
|
|
choć jedna dobra decyzja podjęta przez PZPN
|
|
Dobra wiadomość w następnym sezonie II liga nadal w Łomży...teraz tylko trzeba zatrzymać jak największą ilość dobeych piłkarzy z minionego sezonu i postarać się o kilku nowych niezłych graczy
|
|
jak wiedziałem że tak będzie,ja wiedziałem... ale i tak sie cieszę :D:D:D
|
|
Rybski jedną nogą w Lechii.
|
|
W koncu PZPN niepoleciał w siuśki, a nap wypada tylko się cieszyć... Wierzę, że nadejdzie taki piękny czas i nastąpi "czystka" w polskim footballu :D
|
|
widmo przedterminowych wyborów władz w PZPN-ie robi swoje a także wprowadzenie kuratora w razie innych decyzji PZPN przez ministra sportu Tomasz Lipca
|
|
a zapowiadało się nieciekawie. Szeptano po cichu, że złagodzona zostanie kara dla Górnika Łęczna i klub ostatecznie zamiast do III ligi wyląduje w II. Dla ŁKS-u oznaczało to baraże. Na szczęście utrzymano karę główną w postaci degradacji do III ligi, złagodzono zaś karę finansową i punkty ujemne na starcie. ADALL
|
|
I kiego się cieszyć? Nasze chłopaki odchodzą do klubów piłkarskich, a nie zostają w ŁKS pożal się Panie "piłkarskim". Miasto wali w drogi na Augustów i w prywatę, stadion nadaję się do gry w piłkę gnojną *(sorrki wodną). Pezydent S. jest obrażony na "kopaną" bo stadion nie jest jego imieniem, lokalni działacze walczą o kaskę, a smród jak walił z oczyszczalni tak wali. A widzieliście najlepszy stadion w regionie? Pulwy, bo tam się przynajmniej trawa trzyma i się politytki nie ima. ściemka wszystkim
|
|
czubek- miszcz suspęsu :) 10/10
|
|
Jest sport ale niestety jest w Łomży ta nieszczęsna piłka nożna |
Smutne (II liga) znów nie będzie przez piłkarzy na nic kasy w Łomży - to studnia bez dna. Jakby te pieniądze co zostały z miasta wyskrobane na piłke przeznaczono na pozostałe sporty to mielibysmy dopiero piękne imprezy w Łomży. Poza tym kiedy zostanie np. Łomza połączona z lasem Jednaczewskim - przeciez to dobrze pokierowana rekreacja w Łomży jest przyszłością a nie stawianie na jedną kartę - piłke nożną ):
|
|
Zobaczymy co to będzie... Jak nie dostaniemy nowych utalentowanych zawodników to będzie bardzo cieżko. Czy ktoś wie czy Kalu u nas zostaje na jesień ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |