poniedziałek, 21 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
2 liga, 2 liga ŁKS

Zostajemy w 2 lidze. Kary zostały podtrzymane a nawet zaostrzone.
www.90minut.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 2 liga, 2 liga ŁKS

A tak chciałem być pierwszy w podaniu tej informacji. ŁKS w II lidze. Hura!

choć jedna dobra decyzja podjęta przez PZPN

Dobra wiadomość w następnym sezonie II liga nadal w Łomży...teraz tylko trzeba zatrzymać jak największą ilość dobeych piłkarzy z minionego sezonu i postarać się o kilku nowych niezłych graczy

jak wiedziałem że tak będzie,ja wiedziałem... ale i tak sie cieszę :D:D:D

Rybski jedną nogą w Lechii.

W koncu PZPN niepoleciał w siuśki, a nap wypada tylko się cieszyć... Wierzę, że nadejdzie taki piękny czas i nastąpi "czystka" w polskim footballu :D

widmo przedterminowych wyborów władz w PZPN-ie robi swoje a także wprowadzenie kuratora w razie innych decyzji PZPN przez ministra sportu Tomasz Lipca

a zapowiadało się nieciekawie. Szeptano po cichu, że złagodzona zostanie kara dla Górnika Łęczna i klub ostatecznie zamiast do III ligi wyląduje w II. Dla ŁKS-u oznaczało to baraże. Na szczęście utrzymano karę główną w postaci degradacji do III ligi, złagodzono zaś karę finansową i punkty ujemne na starcie.

ADALL

I kiego się cieszyć? Nasze chłopaki odchodzą do klubów piłkarskich, a nie zostają w ŁKS pożal się Panie "piłkarskim". Miasto wali w drogi na Augustów i w prywatę, stadion nadaję się do gry w piłkę gnojną *(sorrki wodną). Pezydent S. jest obrażony na "kopaną" bo stadion nie jest jego imieniem, lokalni działacze walczą o kaskę, a smród jak walił z oczyszczalni tak wali. A widzieliście najlepszy stadion w regionie? Pulwy, bo tam się przynajmniej trawa trzyma i się politytki nie ima.

ściemka wszystkim

czubek- miszcz suspęsu :)

10/10

Jest sport ale niestety jest w Łomży ta nieszczęsna piłka nożna

Smutne (II liga) znów nie będzie przez piłkarzy na nic kasy w Łomży - to studnia bez dna. Jakby te pieniądze co zostały z miasta wyskrobane na piłke przeznaczono na pozostałe sporty to mielibysmy dopiero piękne imprezy w Łomży. Poza tym kiedy zostanie np. Łomza połączona z lasem Jednaczewskim - przeciez to dobrze pokierowana rekreacja w Łomży jest przyszłością a nie stawianie na jedną kartę - piłke nożną ):

Zobaczymy co to będzie... Jak nie dostaniemy nowych utalentowanych zawodników to będzie bardzo cieżko. Czy ktoś wie czy Kalu u nas zostaje na jesień ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org