poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SAMSUNG X 200

Dzisiaj okolo godziny 18 w Łomży na ul.Dmowskiego przy bloku nr 6 moja dziewczyna zgubila bialego samsunga x200,gdy po kilku minutach wrocila go szukac,juz go nie bylo a karta byla wyciagnieta lub tel wylaczny,JESLI KTOS BEDZIE PROBOWAL WCISNAC WAM TAKI TEL. TO NIE KUPUJCIE,BO ON BEDZIE ZABLOKOWANY A ZLODZIEN(O ILE GO ZNAJDE) ZAJEBANY!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SAMSUNG X 200

To grozny jestes :) A ty bys oddal jak bys znalazl fajny telefonik ?

Impreza xD :

uwaga bo terminator nadciaga hehehe

nick sugeruje ze to 12 latek :) on komus grozi lol
chłopcze dorosnij wtedy zrozumiesz rzeczywistosc.

12 latek pff..Jestes napewno bardzo rozgarniety hahaha,mam 18lat ,zycze Wam,zeby cos takiego tez sie przytrafilo wtedy zrozumiecie,a telefon byl z mixa ,juz jest zablokowany nikt nie bedzie mial z niego pozytku

Najprostrze rozwiązanie : nie gubić telefonów i bez problemu :) wsadza się telefon tam gdzie nie wypadnie i tyle a nie później na forum rozgarnięcie że to i owo ja jeszcze nigdy nie zgubiłem telefonu ani nic poważniejszego .

telefon zablokowany powiadasz? cos mi sie wydaje ze slabo sie znasz na telefonach :)

kilka sekund i po blokadzie. jak jak zgubilem to jakos tak nie ublowalem. za bardzo sie przywiazujesz do tego telefonu. jakbys to ty byl na jego smyczy.

Nie znam sie na telefonach a to nie byl moj tylko mojej dziewczyny,telefon z mixa wazniejsze byla karta niz komórka.Podobno przez IMEI mozna zablokowac ;]

mozna. ale jeszcze łatwiej odblokowac lub po prostu zmienic go.

jak zgubiles na Dmowskiego to raczej juz go nie znajdziesz ;)

hehehe zablokowany!!!przyjmę wszystkie zablokowane telefony jakie macie:)

***** co za prymitywy,jeszcze sie glupio smieją ;/ Gdyby któremuś z Was zginął telefon chcielibyście pomocy od innych co?! A teraz potraficie tylko głupio szydzić,łomżyniak swojemu pomoże zawsze ;] Pff...

Ty greg to chyba mocny w gebie jestes:):) a co do czego przyjdzie to pewnie uciekasz gdzie pieprz rosnie:):)....jak juz twoja dziewczyna go zgubila to pewnie juz go nie odzyska bo poszedl albo juz w sprzedasz albo znalazca se go wzial.....tez ostatnio zgubilem telefon se k300i i nie znalazlem go do tej pory:)

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

ale no coz zycze zeby sie znalazl...z gory pozdrawiam

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

-=Devil=- <lol2> mocny w gębie?A po czym to stwierdzasz co ja takiego powiedziałem?Napisałem prawdę nikogo nie zjechałem do nikogo nic nie mam,nie mierz mnie swoją miarą :] nie napisalem też żeby ktoś pomógł mi szukać tego telefonu napisałem poprostu,że jak ktos będzie chciał sprzedać Wam taki tel. to go nie kupujcie ale komu ja to mówie...jak tu jeden drugiemu nóż by w plecy wsadził...' Łomżyńska jedność' .. takie pojęcie już chyba nie istnieje...Bez odbioru z mojej strony.

"jak ktos będzie chciał sprzedać Wam taki tel. to go nie kupujcie"

myślisz że taki telefon to tylko Twoja panna ma w mieście że juz nie mozna kupować?

"mocny w gębie?A po czym to stwierdzasz co ja takiego powiedziałem?"

...A ZLODZIEN(O ILE GO ZNAJDE) ZAJEBANY!!
---------------------

Poza tym sam już chyba nie wiesz czy teljest zablokowany. raz twierdzisz że jest i nie jest już do użytku a innym razem się dziwisz że można w ogóle zablokować:

- ...NIE KUPUJCIE,BO ON BEDZIE ZABLOKOWANY
- ...juz jest zablokowany nikt nie bedzie mial z niego pozytku
- Nie znam sie na telefonach (...) Podobno przez IMEI mozna zablokowac ;]

- ...NIE KUPUJCIE,BO ON BEDZIE ZABLOKOWANY
- ...juz jest zablokowany nikt nie bedzie mial z niego pozytku
- Nie znam sie na telefonach (...) Podobno przez IMEI mozna zablokowac ;]
No i co widzisz w tym ***** dziwnego?! Pierwsze zdanie napisalem zanim zgloszono kradzież telefonu!!Później moja dziewczyna poszła do orange powiedziała co i jak i mówili ,że kom jest już ZABLOKOWANY!! A następnie,Wy..wielcy znawcy telefonów komórkowych pisaliście,że można łatwo taki telefon odblokować więc napisałem co na ten temat wiem :] Pomysl trochę ,czasem dobrze to robi:) A gdyby Twojej dziewczynie zdarzyła się taka sytuacja nie wkurwiłbyś się?! Wątpie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org