Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Noc Świętojańska w Wiznie? |
czy ktos zna jakiej szczeczoly tej imprezy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Noc Świętojańska w Wiznie? |
Proszę bardzo : Noc Świętojańska Corocznie w Wiźnie organizowana jest „Noc Świętojańska’’ – impreza o charakterze sportowo-rekreacyjnym. (24-25.06) Impreza odbywa się na terenie boiska szkolnego w pobliżu rzeki Narew. Symbolem Nocy świętojańskiej jest rzucanie wianków do wody, wykonanych przez uczestników konkursu. Tradycją spotkania jest także konkurs na najdłuższy warkocz. Imprezę uświetniają dziecięce występy przygotowane pod kierunkiem szkolnych pedagogów. Popularnością cieszy się pokaz zawodów strażackich przygotowanych przez OSP w Wiźnie. Atrakcją wieczornej części spotkania są występy znanych zespołów, które gwarantują dobrą zabawę taneczną do białego rana. Noc świętojańska cieszy się popularnością nie tylko wśród mieszkańców Wizny i okolic, ale także odwiedzających nas gości. Serdecznie zapraszamy. Współorganizator imprezy KAROL BORAWSKI tel. 0600058068
|
|
dziekuje bardzo za informacje ;) a jest juz jakis program imprezy konkretny?
|
|
Karol Borawski na pewno go zna zadzwoń i się dowiedz , bo dokładnego programu to ja niestety nie znam ;)
|
|
Kiedyś pamiętam byly zawody ochotniczych straż pożarnych... był mecz Skry Wizna, niepamietam z kim grali, a i Toples bodajze zapamiętałem tylko z tego koncertu piosenkę "Sąsiadka", i wygralem naawet okulary do plywania, jak mialem kilkanascie lat...;]
|
|
będą zawody lokalnych Strongmenów :)
|
|
hehe napewno ??:>
|
|
napewno :)
|
|
a koncert Weekendów jest w sobote czy w niedziele?
|
|
wlasnie chcila bym sie tego dowiedziec :D keidy oni graja :D
|
|
weekend gra w sobote:P a tu niech sie wpisuja wszyscy fotkowicze http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=18140&e=ok
|
|
Ogólnie jest spoko,koncert wydaje mi się że w sobotę(jutro)Później sprawdze na plakacie i dam znać:)
|
|
I jak było ? Ja niestety nie mogłem być ... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Jak dla mnie dno, chyba już za stary jestem na takie rzeczy... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |