poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzwonki - hity

Prosiłbym, żebyście wpisywali tutaj dzwonki, które podbiły komórki. Głównie chodzi mi o dance, techno, ale inne ciekawe też mogą być.

A znacie może nazwę tego dzwonka, ostatnio często go słyszę, w którym na początku jest jakby wyła syrena ?
Z góry thx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzwonki - hity

WOW myślałem,że to forum na którym zakłada się ciekawy temat i się dyskutuje. :)
Powinni zrobić jakieś oddzielne miejsce na sondaże. . . :p

Na początku jest syrena ???? Znam takie dwa... standardowy nokii.. tam jest sonar.... i ja mam taki, ze jest sonar - w trakcie glos mowi: "Twoja Kobieta Cie namierza".

Aha... bylo cos z syrena - przypomnialem sobie, ale nie powiem Ci co to za dzwonek...

hmmm słyszałem raz dzwonek "motorola" nie wiem czy to podstawowy ale było świetne:D

to jest podstawowy , mój kumpel jak kupił sobie motorole to odrazu był ten dzwonek.

Wombat... to ten taki lekkie techno tak?
Popros go żeby wrzucił go na kompa...i wysłał do mnie^^ bardzo mi sie podoba...chciał bym go jeszcze w swoim telefonie, a w necie nic nie mogę znaleźć.

To raczej nie jest standardowy dzwonek, myślę że to jest jakaś techniawka. Pomóżcie, bardzo mi zależy ! I wpisujcie ciekawe dzwonki jakie macie na telefonach.

hmm w telefonie (siemens c75) mam: Benny benassi-Hit...
Dj Dean-play it hard
Dj Meeting-lift me up
tam jeszcze jakies manieczki , odgłosy itp. Stare...ale w miare dobre;D

Dzięki tyku, właśnie o takie coś mi chodziło, a nie o komentowanie tematu Biernaczento !

No nie mówcie, że nie macie dzwonków ! :P

Wombat...i jak?

Podbijam temat. Pytanie do Wombata aktualne. Co z tym dzwonkiem?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org