poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
hipermarket carrefour w Łomży!!

w Łomży pod koniec roku otwieraj hipermarket carrefour(nie carrefour express)
bedzie on na Szosie Zambrowskiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: hipermarket carrefour w Łomży!!

aha. gut gut

w cuda wierzysz myślisz ze mafia sklepikarzy pozwoli na to przekupią co poniektórych z rady miasta i na tym sie skończy

byb już Real, Tesco a teraz Carrefour, co jescze ...

jeśli będzie to góra o powierzchni góra 3x4m gdzie na obrzezach miast :)
ponieważ jak to biały1 powiedział że sklepiakrze z rady miasta niepozwolą na więcej. A jak się odważą to zaczną się procesować.

I gdzie jest ta nasza demokracja ? Chociaż może i jest w portfelach kupczyków osiedlowych co po towar do Makro jeżdżą.

Biedne te nasze miasto nie ma szczęścia do dużych sklepów a może by tak podpisy zebrać że my chcemy hiperrrrramarkerrraaa w końcu jakiś sposób musi być ???? niech ktoś żuci dobrą propozycje przecież tak dalej być nie może ludzie mają prawo wyboru.

Pozdrawiam
Kupcyków nie pozdrawiam

była rzucona. było referendum. większość była za. Jak widać niewiele nam ztej demokracji. Są równi i równiejsi

Cerrefour Express to ma z Hiper Marketem tyle wspolnego co świnia z kamizelką!!

ja umiesz czytac??chyba nie?carrefour(nie carrefour express)

Tymczasem Białystok się rozwija. Hipermarket Carrefour, galeria handlowa z butikami i gastronomią zostaną otwarte latem przyszłego roku na osiedlu Zielone Wzgórza. Jeszcze w tym roku przy ulicy Augustowskiej, powstanie Galeria Biała, przy Wysockiego - Galeria Podlaska

To tutaj po raz pierwszy pojawią się sklepy tak popularnych marek, jak m.in. H&M, Reserved, czy Cropp Town.

Powstanie też całkiem niezłe centrum rozrywki. W planach jest także budowa dużej kręgielni, wielu barów i restauracji - w tym najprawdopodobniej KFC (także po raz pierwszy w Białymstoku) i co chyba najważniejsze - Kinoplexu, czyli kina na co najmniej sześć sal.

No i tak to właśnie. Białystok ciągnie inwestorów - bo Łomża ich odstrasza.

Crop town jest tez w Łomży.

i Jak tu nie mowic ze Łomża to zadupie? Nic tu nie ma, nic sie nie dzieje ;/ wstyd po prostu....... Pamietam czasy za panowania Prezydenta Turkowskiego przynajmniej na muszli byly jakies koncerty a w tym roku to chyba tam jeszcze nic nie bylo nie wspominajac o latach poprzednich ;/

To rzeczywiscie super, złapiemy Pana Boga za pięty.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

To co nic nie możemy zrobić, szlag o mało mnie nie trafił jak czytałam to co napisał Brzeczyszczykiewicz co będzie miał Białystok a my .Kiedy następne wybory Pana prezydenta Łomży trzeba będzie wynająć Notariusza żeby wszystko zapisał co będzie obiecał potem podpis i jak nie dotrzyma obietnicy to fora ze dwora, właściwie to wszyscy politycy powinni takie podpisy złożyć, bo takiego kraju jak nasz i to co się w nim dzieję to chyba nie ma w żadnym takiej paranoi .

Konia strzeż sie z tyłu, byka z przodu, a głupca ze wszystkich stron.

na szosie zambrowskiej a dokładnie w którym miejscu ten sklep budują ????

Pociejewo

Budują, i budują i jak na razie oprócz "Stokrotki" nic nowego nie wybudowali.

Od lat buduje się "Kaufland", handlujący jak "Biedronka" czym popadnie, byle tanie, i nie musi być najlepsze, a i to wielu kupczyków trzęsie portkami. Teraz próbowali przekrętu na zawyżonej powierzchni handlowej, domyślam się numer wypraktykowany w innych miastach, gdzie nikt tego nie zauważył, to ich Inspekcja budowlana zablokowała, więc cisza na budowie.

Jedynie "Biedronka" "rozmnaża się", bo niższe od naszych handlarzyków ceny, przyciągają do nich ludzi, ma już trzeci sklep w Łomży. Po upadku w Polsce "Lider Szajsa", u nas był na Wyszyńskiego, przejął te sklepy Real. Ale, w Łomży nie chcieli tego sklepu, bo na rogu Zawadzkiej i Sikorskiego, też od lat planują hipermarket, Reala, pewnie powstanie za x lat.

Co się dziwić pamiętam opowieści, jaka to Łomża ma mieć w przyszłości, prawie 70 tysięcy ludzi, nowoczesność itp. Dziś ludzie wysyłają dzieci do innych miast, jak kończą studia tam zostają, ludzi nie przybywa, a może nawet odwrotnie ubywa, nikt nie śni o poprzedniej liczbie. Dobrego połączenia drogowego nie ma, bo Via Baltica nie wadomo kiedy powstanie, tory jak jeszcze nie rozkradli, chyba nie szybko zobaczą pociąg osobowy w Łomży. Jedynie powietrze i woda w kranach czysta.

nie mam nic przeciwko hipermarketowi w łomży, lubię zakupy w jednym miejscu choć stokrotki nie trawię, tylko że wszyscy cwaniaczki chcą budowy w centrum osiedli gdzie jest największe skupisko, za wszelką cenę wykosić ten mały sklepik. Otwórz World własny sklepik który będzie twoim źródłem utrzymania, a za rok otworzą obok za płotem ci hipermarket zobaczymy jaką będziesz miał minę, takich ludzi są setki, hipermaket? bardzo poszę ale w miejscu gdzie nie zaważy to na losie 50 sklepików, w ostrołęce masz hipermarket?? nie ! tam są mądrzy rządzący

byles kiedys w Ostrolece?? oni maja tyle marketow ze Łomża moze sobie pomarzyc, nie sa to HiperMarkety ale w porownaniu z naszymi Stokrotkami to mozna je tak nazwac

Ja bym chciał żeby w Łomży było MAKRO , porządny stadion z 2 boiskami treningowymi , kilka porządnych PUBów i miejsc pogrania w bilard i kilka super restauracji a na obrzeżach z kilka zakładów podobnych do BROWAR ŁOMŻA wtedy miasto jak miasto !

Byłem w Ostrołęce i bywam może nie umiesz czytać, hipermarketów nie ma i owszem są fajne markety. Ostrołęka leży w mazowieckim co nie jest również bez znaczenia, chętnych inwestorów nie brakowało zastąpiono ich mniejszymi marketami, ale kasa z podatków za to pozostaje w mieście a nie wywożona do centrali. Nie jestem i nie byłem przeciwny budowie sklepom wielkopowierzchniowym, ale centrum osiedla nie jest tym miejscem gdzie powinien powstać taki obiekt.

elmar1973

tyaaa
carrefour na szosie...ciekawe gdzie? no chyba nie kolo ronda...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org