poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marzenia...

Mój nowy film,w którym wystąpił gościnnie jeden z najlepszych Freestylerów na świecie-Berno!Film nosi tytuł "marzenia"..Dlaczego?Oceńcie sami,mam nadzieję,że sie spodoba;) Pozdrawiam.

http://www.youtube.com/watch?v=zK_6YLtJamg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marzenia...

Wg mnie to ty jesteś lepszy od Berno. Gościu wogóle nie panuje nad piłką ! Zaś tytuł marzenia....... no właśnie, dlaczego?

ADALL

No z gipsem to już nie tak łatwo:)
Pozytyw.

Dobre...

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Witaj Greg12.
Muszę powiedzieć, że imponujące jest to co robisz, trzeba cierpliwości do tego i zapału. Filmik super, a jeśli ten gościu jest jednym z najlepszych na świecie, to mimo to jest w/g mnie w kolejności po Tobie. A już z tym gipsem, heh!
Powinieneś w jakiejś ładnej sceneri nagrać podobny i ktoś może by cię wypromował gdzieś! Szukaj dalej, dalej od Łomży bo tu kariery nie zrobisz raczej.
Żeby tak większość młodzieży miała takie pasje, lepiej by było na świecie.
Powodzenia, pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org