Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z wielkim smutkiem żegnamy Dr Ewę Iwanowską. |
W wielu z nas widomość o śmierci Pani Dr Ewy Iwanowskiej - Ordynator Oddziału Rechabilitacji Szpitala Wojewódzkiego w Łomży wywołała wzruszenie, smutek, żal, rozpacz i zaskoczenie. Od 12-lat toczyła walkę z nowotworem, mimo tego nie załamała się lecz walczyła nie tylko o swe życie ale i wielu innych zakładając tzw AMAZONKI-Stowarzyszenie Kobiet z Problemami Onkologicznymi i tworząc Ośrodek Hipoterapii w Kisielnicy. Każdy bez trudu dostrzec mógł na jej twarzy optymizm, zadowolenie ze swej pracy i nadzieję w lepsze jutro. Była nam przykładem i dowodem do znanego powiedzenia że życie przeżyte dla siebie jest życiem straconym. Żyła dla bardzo wielu z nas i w naszej pamięci pozostanie. Myślę że nasz liczny udział w jej pogrzebie będzie wyrazem wdzięczności za wszystkie dobro jakie tu na naszej ziemi wykonała, za jej nie ugiętą walkę za heroizm i dostrzeganie spraw ludzkich. Świat byłby o wiele piękniejszy gdyby było więcej takich ludzi. Najbliższej rodzinie i bliskim składam najszczersze wyrazy współczucia. SPIESZMY SIĘ KOCHAĆ LUDZI BO TAK SZYBKĄ ODCHODZĄ - Ks. Twardowski Ps będę wdzięczny jak ktoś poinformowany napisze godzinę, datę i miejsce uroczystości pogrzebowych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z wielkim smutkiem żegnamy Dr Ewę Iwanowską. |
JAK SIE WCZORAJ O TYM DOWIEDZIALAM TO NIE WIERZYLAM AZ DO TEJ CHWILI!!! CALY CZAS MYSLALAM, ZE MOZE KTOS SIE POMYLIL ....... ALE NIESTETY. ODSZEDL KTOS WAZNY W ZYCIU WIELU KOBIET I ICH RODZIN, ALE PRZEDE WSZYSTKIM NAJWAZNIEJSZA OSOBA W ZYCIU WLASNIEJ RODZINY. MARTA, KIEDYS POWIEDZIALAS MI: "BEDZIE DOBRZE", JEDYNE CO JA TERAZ MOGE POWIEDZIEC TO : MYSLE O TOBIE
|
|
Ze smutkie przyjąłem wieść o śmierci doktor Ewy Iwanowskiej :( Łączę się w bólu z rodziną i całym środowiskiem lekarskim. Żegnamy człowieka,który walczył o lepsze jutro nie tylko dla siebie,ale także dla ludzi pokrzywdzonych przez życie. Osoba Pani Ewy na długo pozostanie w naszej pamięci, gdyż dobrych ludzi nikt nie zapomina. Pani Ewo nie mówimy żegnaj, tylko do zobaczenia :( Zapalmy świeczki [^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^]
|
|
Pogrzeb podobno w poniedzialek o 13, ale nic wiecej jeszcze nie wiem.
|
|
Radio Nadzieja podalo: "W poniedziałek około godz 13.00 Mszą świętą w kościele pod wezwaniem Krzyża świętego w Łomży rozpocznie się uroczystość pogrzebowa zmarłej wczoraj dr Ewy Iwanowskiej.(...)" °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Żegnamy, żegnamy z bólem, ze smutkiem ...Życie jest kruche i krótkie. A ileż przysparza cierpień. Ewa wiedziała o tym najlepiej. Spoczywaj w spokoju.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |