Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podróz przez polske |
Witam interesuje mnie ile czasu potrzeba na pokonanie drogi z Łomży do granicy w Świecku samochodem osobowym. Moze ktoś ostatnio pokonywał to trasę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podróz przez polske |
około 8-9 h?
|
|
podróż to chyba przejażdżka ze zwiedzaniem połączona:P a nie proste zapierdal anie:P hehe powodzenia na trasie:P bigi2004
|
|
8-9h? Chyba furmanka z kulawym koniem! Siema z rana Johnyyy
|
|
taka rzeczywistość. Ja autokarem jechałem 12. Google twierdzi że: najkrótszatrasa to 639km (ok 7h55min) ciekawe czy wlicza postoje ;)
|
|
Autor: Johnyyy (---.bethere.co.uk) Data: 15-06-07 02:03 8-9h? Chyba furmanka z kulawym koniem! Skoro masz doświadczenie.. Autor: saper1708 (---.elomza.pl) Data: 14-06-07 19:04 Tak naprawdę to trudno oszacować dokładny czas. Trzeba wziąść pod uwagę szereg czynników od ewentualnych korków, robót drogowych, przerw na papierosa, siku i kawę, predyspozycje kierowcy do jazdy no i przepisy ruchu drogowego:))) Najlepiej jechać i nie szacowac tak długiej drogi - godzina w jedną a godzina w druga stronę Cię nie zbawi:) Szerokiej drogi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |