piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawko kat B

chce zrobic kurs na prawko kat B. ktory lomzynski osrodek wybrac??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawko kat B

juz byly takie tematy !! czytaj poprzednie tematy, zanim nowy założysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) w czym Ci to przeszkadza? zamiast narzekac jak emerytowany Polak moze udzielisz mi rady!?

moonka

Polecam osrodek na Al.Legionów jest tanio (900) zl,fajni wykladowcy i instruktorzy ogolnie panuje tam fajna atmosferka ;)

polecam opcję szukaj. inie zachowuj sie jakbys pierwszy raz klawiatury dotknęla

pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych! ;)

Greg12

Dzieki!

moonka

zdecydowanie świderski ten człowiek potrafi nauczyć w 100 %, gdy ja robiłem u niego prawko i moja żona a było to wiele lat temu nikt od niego nie oblewał jazdy, najlepiej mieć jazdę z robertem, potrafi facet nauczyć jazdy nawet wielkiego nieuka, nie ujmując innym szkoleniowcom. Wielu poleciłem już świderskich i każdy był zadowolony a przede wszystkim umie jeździć kiedyś miał siedzibę na legionów w jednostce ale teraz nie wiem czy to aktualne
pozdrawiam

elmar1973

Eeeee Chłopaki i Dziewczyny.... czasy się zmieniają.... ośrodki się zmieniają...opinie się zmieniają....więc stare tematy mogą być... stare :-)

Może 4lomza.pl nie podliczy nas za 100kb więcej zabranych na ten temat :P

Ja osobiście powiem, że jeździłem w osk "Stanek"... może się z raz pokłuciliśmy, bo delikatnie mówiąc czasem "mam swoje zdanie" ;-) Ale najważniejsze, że z "lelaka za kierownicą zrobiłem się Kubicą" (ehh... nawet się zrymowało, tekst wsłasność autora jakby co! :-P ) .... egzamin za pierwszym razem - żadnego błędu... byłem przygotowany na każdą ewentualność... byłem tak nauczony, że nie sposób było nie zdać :-)

Wiadomo, że z kaczki łabędzia się nie zrobi... ale jak mówisz, że na tym rondzie strasznie duży ruch i się strasujesz, a instruktor:"dobrze dziecino... nie stresuj się... przyjedziemy jak będzie mniejszy..." to wtedy na 100% się nie zda egzaminu... więc instruktor jest bardzo ważny.....

Hej! Ja polecam OSK KAZIK. Naprawdę świetni instruktorzy. Jak wysiadałam z samochodu to, aż mnie brzuch bolał ze śmiechu:) Żadnego stresu! Zdałam za pierwszym razem, moja koleżanka też. Naprawdę polecam.

A ja jak zwykle polecam Mariusza Gruszfelda na Bernatowicza, już kilku forumowiczów skorzystało z mojej rady i nie żałują :) Z resztą, tych co znam i robili tam, też nie narzekają, jeżdżą bardzo dobrze i zdają za pierwszym razem.

Polecam Mariusza Rogowskiego na ul. Ks. janusza I 32 nad pizzerią D'Angelo. Tanio (850zł) i naprawde dobrze tłumaczy. Przedewszystkim ma w miare nowe samochody które nie maja spalonego sprzęgła itp itd. Ośrodek nazywa się ABC JAZDY. Polecam

Też polecam OSK Kazik , wielu znajomych było bardzo zadowolonych . Z tego co słyszałem to ma wiele cierpliwości i jezdzi się bezstresowo .
Pozdrawiam .

może zabrzmi to śmiesznie, ale stan samochodu nie powinien mieć wiekszego wpływu na naukę, ja miałem super auto na jeździe, wsiadłem do egzaminowego i szczęka mi opadła, musisz umieć każdym jeździć i złym i dobrym, fakt nie stresujesz się podczas nauki, ale ważne byś umiał dostosować się.

elmar1973

niestety ile ludzi tyle opinii. najlepiej zapytaj znajomych, ktorzy niedawno skonczyli kurs i zdali juz prawko, bo nie tylko szkola jest wazna, ale wybor instruktora tez.powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org