Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o leczeniu przez dokotor Śliwecką z Remedium ? |
Cześć Co sądzicie na temat leczania przez Panią doktor Śliwecką z NZOZ Remedium ? Czy ktoś zna jakieś przypadki jej nietypowego leczenia ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o leczeniu przez dokotor Śliwecką z Remedium ? |
Ja na przykład słyszałem same superlatwywy, sam kiedyś się leczyłem u tej Pani i nie narzekam :) Zresztą jeżeli chodzi o leczenie małych dzieci to wszyscy moi znajomi polecają tą panią. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Ja tez znam ją z jak najlepszej strony, pomogła mi wielokrotnie. Polecam wszystkim chorym ;)
|
|
Podobnie jak przedmówcy polecam tą Pania :) Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Jeden z najlepszych lekarzy rodzinnych w Łomży, o wysokiej fachowości, z pełnym oddaniem traktujący swoją profesję i z super podejściem do pacjenta. Oby wszyscy lekarze tacy byli.... Pozdrowienia dla Pani Doktor.
|
|
Nie znam człowieka........ ;P
|
|
WSPANIAŁY CZŁOWIEK..... angażuje się bardzo w leczenie swoich podopiecznych, moich czterech synów prowadziła prawie od niemowlęctwa do dorosłości..... jedyny lekarz do którego mam pewne zaufanie.. atikoo
|
|
Jak przedmówcy. Uważam Ją za jedną z najlepszych jeżeli nie najlepszą lekarz pediatrę. "Biebrza2" pytasz o przypadki nietypowego leczenia. Otóż Pani Śliwecka nie szpikuje pacjenta antybiotykami na pierwszej wizycie (o ile nie jest to już konieczne). Wielu lekarzy może uczyć się od Niej podejścia do pacjenta i zaangażowania w to co robi. Życzę wszystkim chorym, aby spotykali tylko takich lekarzy jak Pani Śliwecka. Pozdrawiam slm
|
|
"Wielu lekarzy może uczyć się od Niej podejścia do pacjenta i zaangażowania w to co robi. Życzę wszystkim chorym, aby spotykali tylko takich lekarzy jak Pani Śliwecka." Podejścia do pacjenta i zaangażowania w tym co robi, a także facowości wielu może też uczyć się u Pana Lecha. Czaplickiego oraz Pani Marzenya Więckowskiej. Oboje przyjmyją w przychodni na ul. Sybiraków. Oboje dazreni są wielkim zaufaniem, oboje są jednymi z pierwszych lekarzy rodzinnych. Nie spotkałem lekarzy tak profesjonalnym podejściu do pacjenta i fachowości na takwysokim pozimie. Ponadto bardzo dbają o poszerzanie swojej wiedzy medycznej.
|
|
Biebrza2: "Cześć Co sądzicie na temat leczania przez Panią doktor Śliwecką z NZOZ Remedium ? Czy ktoś zna jakieś przypadki jej nietypowego leczenia ?" Ja słyszałem od wielu znajomych same dobre rzeczy... sam osobiście się nie leczyłem u tej Pani. U Czaplickiego i u Szewczyka(na Makowej) i bardzo polecam tych Lekarzy... Hmmmm... Troche dziwny ten post(nie pytanie...ale cały post)...Teraz mnie ciekawi tylko po co Biebrza2 jest potrzebna Ci ta informacja? Jeżeli chcesz się zapisać do lekarza rodzinnego to masz tu odpowiedź, czy warto.... Bardziej mi to wygląda, że Pracodawca chce zrobić mały wywiad :-P Ja się nie zastanawiałem nigdy czy to jest NZOZ, czy inny ZEZ.... Remedium.. to Remedium... jeżeli wiecie o co mi chodzi... ale może się czepiam... Pozdrawiam
|
|
Jakieś 10 lat temu trudno byłoby się z tymi opiniami nie zgodzić. To była najlepsza lekarka w całym województwie. Ale sytuacja się zmieniła od kiedy lekarze rodzinni muszą płacić za skierowania swoich pacjentów do specjalistów. Czy może wypowiedzieć się ktoś kto choruje na cięższą chorobe niż katar i leczy się u tej Pani?
|
|
Super lekarz osobiście jestem nią zachwycony, nie ma problemów ze skierowaniami do specjalisty wielki pozytyw:)
|
|
Ja leczę się u pani Śliweckiej od dziecka zresztą jak cała moja rodzina. Siostra choruje na jedną z tzw. chorób przewlekłych czy jak się to zwie i z tego co wiem nie miała nigdy żadnych problemów ze skierowaniami do specjalistów. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |