Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
domownicy???---spacery??---rowery? |
Witam wszystkich:) Jestem nowa osoba na forum (czynnie uczestniczaca w postach bo od wielu miesiecy jedynie przegladam i czytam wasze wypowiedzi). Dziwi mnie to ze pomimo pieknej pogody i dlugich wieczorow tylko nieliczni mieszkancy Lomzy aktywnie korzystaja z wolnego czasu. Poprosu pustki na chodnikach .... gdzie wszyscy??? .... w domu ??? przed tv??? kompem???... ok mozna i tak ale czy tak naprawde jest to przyjemne??? a gdzie spotkanka??? spacery??? rowery??? nowi znajomi???---chyba tylko w reklamach bo jak tu z kims pogadac, kogos poznac ???...........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: domownicy???---spacery??---rowery? |
Wszyscy siedzą w ogródku piwnym kolo statoila.A co? kolegów szukasz? ( taki joke) ;P
|
|
http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673
|
|
a gdzie tu spacerować ?? Parku z prawdziwego zdażeniua nie ma , to co mam spacerować osiedlowymi drużkami lub obok ruchliwych ulic ?? Jak to przyjemność grzać się i wdychac spaliny . ___POLAK___TO___JA___
|
|
a gdzie tu spacerować ?? Parku z prawdziwego zdażeniua nie ma , to co mam spacerować osiedlowymi drużkami lub obok ruchliwych ulic ?? Jak to przyjemność grzać się i wdychac spaliny . ___POLAK___TO___JA___
|
|
siedziec w ogrodku piwnym(przy ruchliwej ulicy i wdychac spaliny)to dopiero przyjemnosc:). zgadzam sie ze brakuje w naszym miescie przede wszystkim miejsc do spacerowania ( juz dawno mozna bylo stworzyc piekny lasek obok "ambroziaka" spory teren i dobrze polozony)tylko ze w lomzy rzadza osly ktore musza miec trawnik do wypasu... p.s kolegow nie szukam, bo mam porzadnych znajomych:)pozdrawienia dla M@ster'a:)
|
|
aleja gwiazd mamy chodzic?? he Igusia
|
|
pewnie sameme lomzynskie gwaizdeczki na szpileczkach i chlopcy w samochodach na przy sklepowych parkingach na obserwacji :D cwani ci faceci ale my dziewczyny cwansze i znamy ich sztuczki
|
|
"p.s kolegow nie szukam, bo mam porzadnych znajomych:)pozdrawienia dla M@ster'a:) " jakas aluzja ????
|
|
zadnych aluzji nie znam cie i nie oceniam*a na ulicy (chodmnku) to raczej najodwazniejsi zeby porozmawiac sa osiedlowi piwosze lub starze menele z normalnymi raczej ciezko pogadac
|
|
ja tez Cie pozdrawiam ;)
|
|
A po co rozmawiać na ulicy tudzież chodniku ? ;) Nie lepiej wybrać się rowerkiem na miłą, spacerkową przejażdżkę ? :) Pozdrawiam :) _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
Witam, W Łomży nie ma gdzie spacerowac?moze i tak, ale zajecie zawsze jest w zaleznosci co sie chce robic, jak spedzac wolny czas.Ja preferuje aktywne spedzanie wolnego czasu a na rowerek zawsze mozna wyskoczyc poza miasto bo przeciez mieszkamy na pieknym terenie... Pozrawiam tych co nie wiedza co maja robic..:) Whatever.........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |