Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nikon s10 czy samsung nv7 |
witam, czy ktoś może mi polecić w miarę dobrą cyfrówkę do 1000zł. minimum 5 Mpix, 7-12 zoom opt., dobre macro, ogólnie aparat do wszystkiego. najbardziej interesują mnie nikon s10 - niestety zbyt mała ilość ustawień manualnych, ewentualnie samsung nv7 - tu znowu firma niezbyt. może ktoś ma któryś z tych aparatów - jakieś opinie? pozdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nikon s10 czy samsung nv7 |
http://www.mobile.inspiracja.com moonka
|
|
Sprawdz kto jest prawdziwym producentem aparatow samsunga. (Podwykonawca czy jakkolwiek to nazwac) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Jeśli aparat nie musi być mały, polecam Ci Fuji FinePix S5600, ale jeśli chcesz się naprawdę zająć kreatywna fotografiką raczej zainwestuj w lustrzankę, używana powinieneś kupić za tą cenę. A może dasz się namówić na aparat analogowy? Do nauki świetne są w pełni manualne lustrzanki typu Zenit 12XP lub Praktica.
|
|
http://www.allegro.pl/item203615768_fuji_finepix_s5600_s_5600.html Fuji FinePix S5600 ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja polecam Sony DSC-W50. Naprawdę świetny. Spodobał się widocznie komuś, również bo ukradli mi go w czwartek. Może ktoś zechce Ci go sprzedać, węc pamiętaj nie bądź obojetny!
|
|
Podobnie jak koledzy powyżej polecam Fuji Finepix , ale jeśli znalazłbyś dodatkowe 200 zł, to jednak sugerowałbym s6500fd - ma lepszy obiektyw... na allegro _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |