poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sklep na śniadeckiego

w sklepie pana Bagińskiego na Śniadeckiego sprzedano mi dzisiaj przeterminowany towar z data z kwietnia. Omijajcie ten sklep szerokim łukiem, bo to nie pierwsza taka sytuacja!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sklep na śniadeckiego

konkurencja?

pis998

żadna konkurencja, tylko po prostu takie sytuacje się nagminnie powtarzają i chce ustrzec przed tym innych klientów, rozumiesz??

zglos na policje !

to skoro nie pierwszy taki przpadek, to po co tam nadal kupujesz?
a zreszta jak się cos kupuje to pierwsze co trzeba zrobic(zaraz po sprawdzeniu ceny:) )to do kiedy dany produkt jest wazny
pozdrawiam

Trzeba zwrocic i juz... I po co te zamieszanie? JA nie rozumiem.

moze i dobrze ze powiedzial czasami czlowiek z pospiechu nie sprawdzi daty waznosci. Jak takie cos widzisz to zglos sprzedawcy zeby ci towar wymienil jak to nie skutkuje to zgłoś to do panstwowej inspekcji handlowej i finito po temacie:)

ZAWSZE MOZNA O TYM POWIADOMIC ODPOWIEDNIE SLUZBY

OCZYWISCIE MOZESZ ANONIMOWO TO ZGLOSIC

SANEPID - Oddział Laboratoryjny

Ulica, numer Dworna 21

Miasto Łomża

Kod pocztowy 18-400

Osoby kontaktowe dyr. Agnieszka Grzeszczuk

Gmina ŁomżA

Telefon(y) (86)2165201-02

Fax(y) (86)2165202

Email psselomza@poczta.onet.pl

no i zawsze mozesz zostac anonimowym konfidentem, nie prosciej zwrocic uwage wlascicielowi?? przeterminowany towar w sklepach to standard i nie tylko w tym ale jak znam zycie to w kazdym sie cos trafi, z czego tu afere robic??

A o jaki towar tyle krzyku? Czy to jest produkt spożywczy czy może inny? A tak na marginesie, to takie sprawy załatwia się u samego Sprzedawcy. Po co tyle szumu.

kupuję w tym sklepie od kilku lat i naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń co do towaru a tym bardziej obsługi. Każdemu może się zdażyć jakieś niedopatrzenie. Pozdro PABLO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org