Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wakacje |
Gdzie najlepiej wybrać się na wakacje ?? W któr miejsce Polski??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wakacje |
Pod most w Piątnicy.Czysta woda,krowa pasąca sie.Mówiąc krótko,sielsko i anielsko.Co ważne nie drogo. Byłem w tamtym roku,polecam
|
|
Mysle, ze zamiast do Polski to lepiej za granice. Ciekawiej, bardziej komfortowo i przede wszystkim taniej. Latem ceny nad morzem w Polsce to szalenstwo... Ale jak w Polsce to osobiscie bym sie wybral gdzies w gory ;)
|
|
Polecam południowy zachód Polski. W pobliżu są góry w sam raz na letnie wyprawy z plecakiem, przyjemny klimat, jest dużo do zwiedzania min zamki np: http://www.grodziec.com/ Zamek jest położony baaardzxo wysoko, więc zanim do niego dotrzesz to czeka Ćię niezła wprawka po schodach w górę:)
|
|
Do Wilna. blisko, tanio i nietypowo:)
|
|
Ostatnio czytałam,że wakacje za granicą, np. w Czechach czy na Węgrzech są tańsze niż nad polskim Bałtykiem... Polecam wyjazd z dziećmi na kolonie jako wychowawca hehe :))
|
|
Ja polecam trójmiasto oraz Kaszuby jeżdżę tam prawie co rok i jest naprawdę super, zresztą pojedziesz to się przekonasz!!
|
|
Zakopane
|
|
zależy z kim chcesz jechać sam?góry polecam, z małymi dziećmi morze albo mazury z zagranicy to chyba czechy albo słowackie tatry byłam raz i się zakochałam;)tylko ludzie tam za nami nieprzepadają;( jakby nie było będzie bardzo miło;)
|
|
Kupiski i Nowogród ...
|
|
Morze.. lub Kaszuby .. =) Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Mały domek w lesie....
|
|
Mazury ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Myślę że zamiast wydawać masę kasy na wyjazd za granicę, najpierw warto sprawdzić co jest ciekawego w Polsce. Ze swojej strony polecam Bory Tucholskie Apartamenty bardzo fajny pensjonat a pobliski Park narodowy przepiękny, warto odwiedzić :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |