czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LG ku800

Mam zamiar kupić se ten (LG ku900) telefon w play-u moze ktoś ma go i mógł by mi odpowiedzieć na pare pytań

1.Czy jest awaryjny?
2.Czy panel dotykowy psuje się po dotknięcu go wlgotnymi palcami lub podczas użwania w deszczu?
3.Czy lampa błyskowa to błeskowa czy tzw. LATARKA

prosze o kontakt na gg 2334598

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LG ku800

to ku800 czy ku900 ? zdecyduj sie.

sorry ku 800

To ten tzw. Chocolate ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Witam
1. Każdy telefon w mniejszym lub większy stopniu jest awaryjny, te model jak na slider muszę przyznać jest wyjątkowo trwały.
2. Hehe, nie to kompletna bujda, możesz go brać w mokre paluchy, poprostu "przycisk" może wtedy nie zawsze zadziałać.
3. Jets to dioda doświetlająca, tak może służyć jako latarka.
Jedynym jak dla mnie mankamentem tego telefonu jest słabiutka bateria, ale jeśli Tobie to nie przeszkadza( ładować tel co 2-3 dni) to tel poza tym jest bardzo fajny. Chociaż musisz wziąć pod uwagę jak korzystasz z telefonu, ja np bardzo dużo gadam może stąd słabiutka bateria...

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Cleric

dzienki i chyba sie na niego zdecyduje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org