Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Msza św. trydencka w katedrze - 3 czerwca 2007 r. |
W niedzielę 3 czerwca 2007 r. o godz. 19.00 w łomżyńskiej katedrze (w kaplicy Matki Boskiej Łomżyńskiej) zostanie odprawiona przez x. Andrzej Komorowskiego FSSP Msza św. w klasycznym rycie rzymskim z towarzyszeniem chorału gregoriańskiego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Msza św. trydencka w katedrze - 3 czerwca 2007 r. |
Haha człowieku daj zyć :))) Wyczyść pierw wasze szeregi z pedofilów a potem pogadamy o jakichś mszach...
|
|
Niebezpieczna rzecz. Biskup pozwala na coś takiego?
|
|
bob: pozwala na gloriosa trinita, pozwala na odnowe w duchu.... to na katolicka Msze ma nie pozwolic, cos Ty! pozdrawiam
|
|
Jak widać tak :) Jest nawet wielka szansa na regularną Mszę św. w starym rycie.
|
|
aaaa mieczkos: pedofile są w równych proporcjach we wszystkich warstwach i przekrojach, czy w związku z tym najpierw powinniśmy wszystkiego zaprzestac, potem zaorać i wyczyścic. No dobrze by było, ale wątpię, czy się uda. Ale próbuj. pozdrawiam
|
|
Eeee koszmitka ja wiem,że pedofile są w równych proporcjach we wszystkich warstwach i przekrojach,ale powiedz mi w takim razie dlaczego nie mówi się tak samo o policjantach tylko pisze się CH.W.D.P !? Sorry,że odbiegłem od temtu
|
|
mieczkos: no tak, ale to raczej zakrawa na homoseksualizm ;> Jednak chyba to nie jest rozmowa dotycząca tego wątku. Masz rację, odbiegamy od tematu. pozdrawiam
|
|
Mieczoś, a mało wśród policjantów łapówkarzy i przestępców, terrorystów własnych rodzin ? mało się o tym słyszy w mediach ?
|
|
Powiedzmy,że łapówkarze,przestępcy i terroryści pracujący w Policji stanowią 2% wszystkich tego rodzaju przestępców,a gdzie w takim razie pozostale 98%?? Być może lekarze to 1 %,piekarze 0,5% itd itp Więc nie rozumiem tarczyn dlaczego uczepiles sie akurat policjantów jako grupy zawodowej
|
|
Nie nie uczepiłem się, tylko każda grupa ma swoje % dobrych i złych , zgadzam się z koszmitką w 100%,
|
|
Można rzec: Oczyszczą się szeregi policji, ze starych ubeków, starych pijaków, i tych co przeszkadzają młodym wykształconym świeżym policjantom robić dobrze pracować i robić karierę w policji - to ludzie zaczną tą grupę szanować. Oczywiście nie wszyscy tacy są to tylko jakiś procent który trzeba oczyścić Dlaczego nabory sięnie udają, bo ludzie nie Jeśli myślenie że dowalić pałą to się przyzna nie przestanie funkcjonować to ludzie nie będą wierzyli policji Wiadomo że policja to też klitka zamknięta gdzie panują układy i układziki - to rodzi flustracje i czasami tragedie .Wystaczy poczytać forum policji www.ifp.pl . Patrz USA: nawet hasło To serve and protect jest znane każdemu Amerykaninowi, policja tam ma jako grupa zawodowa b.wysoki stopień szacunku i poważania, tam tylko niggery mówią na policję glina , a społeczeństwo szanuje i ceni policję. Ciekawe czemu tak jest ? Wiem bo mam kogoś z rodziny kto pracuje w policji stanowej Nowego Yorku. Nie odnosił bym Twojego zdania zatem tylko do księży skoro już go użyłeś
|
|
1. Tak,zgadzam się "starzy" odchodzą masowo bo boją sie utracenia praw emerytalnych,jednak ci ubecy mają cholerne doświadczenie w tej robocie i młoda kadra może nie poradzić sobie po wyczyszczeniu szeregów 2.Nabory się nie udają,poniewaz albo wymagania są za wysokie albo mało ludzi decyduje sie na wykonywanie takiej pracy (zła opinia spoleczna,niskie zarobki itp) 3.W kazdej grupie zawodowej,na kazdym szczeblu panują układy i układziki i nie da sie tego w pelni wyeliminować nigdy (taka szara rzeczywistosc) 4.Nie porównuj policjanta w USA i w Polsce bo zbyt wiele ich dzieli (zarobki,uposażenie,a nawet taka błachostka że za zabójstwo policjanta bandzior może otrzymać krzesło elektryczne,a nie jak w Polsce 15,25 lat) http://www.rmf.fm/fakty/?from=rss&id=118402
|
|
Panowie, przenieście swą dyskusję do innego wątku.
|
|
miczkos ty jestes jebniety
|
|
doctorr: nie masz racji mieczkos, to pedant szczegolarz... trzeba uszanowac, ze chlopak sie chce wygadac, to wolny kraj. Ma racje, czy gubi się w zeznaniach.... . Szkoda tylko, ze watek stracilismy. Czy ktos byl na Mszy trydenckiej? Chetnie poslucham relacji. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |