poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam zdjęć

Witam
Szukam zdjęć Łomży z okresu II Wojny Światowej lub okresu powojennego , ukazujących skalę zniszczeń oraz ogólny obraz miasta w czasie wojny i i zaraz po niej.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam zdjęć

http://www.lomza.cba.pl/

na www.lomza.cba.pl padł serwer i na razie nie jest dostępna ale niedługo wznowię prace na innym serwerze. mam około 2000 takich zdjęc jak potrzebujesz ;)

o wlasnie spojrzalem. tydzien niedziałało i już jest ok. wkrótce będą nowe zdjęcia

ptysiu91 dziękuję za link, kiernek czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia - świetna strona . Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

postaram sie niedługo. teraz sesja sie zbliża i nie mam czasu na to. Na razie przyjaźnię się z debuggerem ale za jakiś tydzień zabiorę się za prace :)

Zrobiłem to teraz w zupełnie innym stylu.
Stworzyłem program do przeglądania starych zdjęć wraz z informacjami dotyczącymi tychże miejsc.
Jest to świeżutki program więc nie ma zbyt wiele informacji o obiektach w Łomży. Wkrótce postaram się uzupełnić bazę o nowe informacje.
Mam nadzieję że niektórzy z forum mi pomogą i nadeślą trochę informacji.

Więcej szczegółów można znaleźć tutaj:
http://sourceforge.net/projects/galerialomzy
Sam program jest również tu do pobrania

Czekam również na opinie. piszczie na sourceforge

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org