Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam zdjęć |
Witam Szukam zdjęć Łomży z okresu II Wojny Światowej lub okresu powojennego , ukazujących skalę zniszczeń oraz ogólny obraz miasta w czasie wojny i i zaraz po niej. Za wszelką pomoc z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam zdjęć |
|
na www.lomza.cba.pl padł serwer i na razie nie jest dostępna ale niedługo wznowię prace na innym serwerze. mam około 2000 takich zdjęc jak potrzebujesz ;)
|
|
o wlasnie spojrzalem. tydzien niedziałało i już jest ok. wkrótce będą nowe zdjęcia
|
|
ptysiu91 dziękuję za link, kiernek czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia - świetna strona . Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
|
|
postaram sie niedługo. teraz sesja sie zbliża i nie mam czasu na to. Na razie przyjaźnię się z debuggerem ale za jakiś tydzień zabiorę się za prace :)
|
|
Zrobiłem to teraz w zupełnie innym stylu. Stworzyłem program do przeglądania starych zdjęć wraz z informacjami dotyczącymi tychże miejsc. Jest to świeżutki program więc nie ma zbyt wiele informacji o obiektach w Łomży. Wkrótce postaram się uzupełnić bazę o nowe informacje. Mam nadzieję że niektórzy z forum mi pomogą i nadeślą trochę informacji. Więcej szczegółów można znaleźć tutaj: http://sourceforge.net/projects/galerialomzy Sam program jest również tu do pobrania Czekam również na opinie. piszczie na sourceforge
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |